Головна Новини Суспільство події У Дніпрі розстріляли автомобіль, є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі розстріляли автомобіль, є жертви

Вбито 42-річного водія автомобіля Toyota Land Cruiser

24 квітня 2021, 18:16
Поділіться публікацією:

У Дніпрі сьогодні обстріляли автомобіль Toyota Land Cruiser, чоловік, який перебував за кермом, загинув. Після цього в місті ввели поліцейську спецоперацію. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби поліції Дніпра.

У Дніпрі розстріляли автомобіль, є жертви

У Дніпрі сьогодні обстріляли Toyota Land Cruiser. Фото: dnepr.info

Правоохоронці розповіли, що поки не відома особистість того, хто стріляв в водія автомобіля, він швидко зник з місця події. Чоловік, в якого стріляли помер по дорозі в лікарню в авто швидкої допомоги.

Слідчий відділ поліції порушив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). У місті ввели поліцейську спецоперацію.

Раніше "Коментарі" писали, що 12 квітня, в Нікополі відбулося жорстоке напад на жінку-адміністратора підпільного ігрового клубу. Від отриманих численних травм потерпіла померла в лікарні, не приходячи до тями. Трагедія трапилася в будинку по вулиці Електрометалургів. За словами джерела ресурсу, охоронець закладу напав на адміністратора, згвалтував, пограбував її, а також забрав всі гроші з каси. Жінці він завдав кілька травм, вона отримала струс мозку.

Також ми писали, що в Дніпрі збирав розвіддані про підрозділах ЗСУ один з шпигунів так званої "ДНР". Затриманий раніше проживав в одному з населених пунктів окупованій Донецької області. У Дніпрі працював "під прикриттям", будучи представником невизнаного "Міністерства державної безпеки" так званої "ДНР". Головним завданням шпигуна було відстежити переміщення і силову міць підрозділів української армії, які знаходяться в Дніпропетровській області. Переміщався "агент" на власному автомобілі, з "кураторами" з ОРДЛО спілкувався за допомогою спеціальних закритих каналів зв'язку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини