Головна Новини Суспільство події У Дніпрі невідомі три дні тримали в своєму будинку жінку і гвалтували
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі невідомі три дні тримали в своєму будинку жінку і гвалтували

Постраждалій вдалося втекти з дому, де її утримували

23 серпня 2021, 18:45 comments1058
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Дніпрі на протязі трьох днів четверо чоловіків утримували у своєму будинку 41-річну місцеву жительку, споювали алкоголем і примушували до інтиму. Про це пише сайт Репортер.Днепр, посилаючись на інформацію інсайдерів, близьких в правоохоронним органам.

У Дніпрі невідомі три дні тримали в своєму будинку жінку і гвалтували

У Дніпрі зґвалтували 41-річну жінку. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що постраждала познайомилася на вулиці з чотирма чоловіками. Нові знайомі запросили її до себе в будинок і жінка прийняла запрошення. Прийшовши в будинок, компанія почала розпивати алкоголь. Потім, за словами джерела, жінка була згвалтована.

Протягом трьох днів жінка знаходилася в ув'язненні у своїх нових знайомих. Весь цей час жінку споювали спиртними напоями і регулярно гвалтували. Пробувши три дні в цьому будинку жінці вдалося втекти звідти. Однак тоді ж вона виявила, що ґвалтівники вкрали її гроші і мобільний телефон. Постраждала звернулася в поліцію і повідомила про те, що трапилося.

Прибулі на місце події правоохоронці виявили, що заявниця перебуває в стані алкогольного сп'яніння. У жертви ґвалтівників була трава ока, а також була порізана нога. Потерпілої була викликана бригада медиком, а також на місце подій прибула слідчо-оперативна група.

На даний момент подробиці події встановлюються.

Нагадаємо, раніше видання "коментарі" інформувало про те, що в Дніпропетровській області чоловік згвалтував підлітка посеред вулиці. Злочинець погрожував малолітньому розправою. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що у Львові чоловік зґвалтував свого знайомого. Насильник сам вийшов на зв'язок з поліцією після того, як довгий час переховувався від неї. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини