Головна Новини Суспільство події У цирку Італії тигр роздер дресирувальника на очах шокованої публіки (ВІДЕО 18+)
commentss НОВИНИ Всі новини

У цирку Італії тигр роздер дресирувальника на очах шокованої публіки (ВІДЕО 18+)

Потерпілого негайно госпіталізували. Дресирувальникові знадобилася термінова медична допомога, оскільки хижак встиг завдати йому серйозних травм.

6 січня 2023, 00:35 comments9338
Поділіться публікацією:








Жахливий інцидент стався 29 грудня 2022 року в одному з цирків у Леччі, що в Італії. Так, під час виступу дресирувальника та його підопічних – дорослих тигрів – шоу вийшло з-під контролю. Відомо про шокуючу подію стало лише сьогодні.

У цирку Італії тигр роздер дресирувальника на очах шокованої публіки (ВІДЕО 18+)

Напад на арені цирку/Фото із відкритих джерел

Повідомляється, що 31-річний професійний дресирувальник Іван Орфей, який належить до відомої династії приборкувачів хижаків, виступав на арені. Чоловік втратив пильність і зосередив усю свою увагу на одному тигрі, що сидів на вершині гігантського металевого кільця. У цей момент до дресирувальника позаду непомітно підкрався інший тигр і накинувся на нього.

Чоловік упав на арену і спробував відбитися від хижака, але нічого не вийшло. На допомогу до дресирувальника поспішив асистент, який намагався відігнати розлюченого тигра реквізитом.

Напад відбувався на очах у десятків відвідувачів цирку, які прийшли подивитися на шоу цілими родинами. Люди почали кричати і плакати, а дехто з них почав вибігати з цирку.

На щастя, тигра все-таки вдалося відігнати від дресирувальника. Повідомляється, що чоловік отримав глибокі рани шиї, спини та лівої ноги. Його травми оцінюються як серйозні, але такі, що не загрожують його життю. Орфею надали необхідну допомогу і вже відпустили його додому.

Дресирувальник повідомив місцевим ЗМІ, що неодмінно повернеться на арену, як тільки йому дозволять лікарі. Цей інцидент розслідують правоохоронці. Тигр був оглянутий ветеринарами, проте, про стан його здоров'я на даний момент нічого не повідомляється.

Раніше "Коментарі" писали, що в Індії під час пікніка чоловік помер страшною смертю: причина шокує. Чоловікові, на жаль, ніхто не зміг допомогти, а його друзі просто втекли з місця події.

Читайте також: У Чорнобилі виявили незвичайного звіра (ФОТО). Багато хто досі думає, що територія навколо Чорнобильської АЕС — це безлюдна пустка і місце постапокаліптичного запустіння. Однак слід розуміти, що після загоряння та вибуху четвертого реактора Чорнобильської АЕС, на території зони відчуження почала активно відроджуватися природа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини