Головна Новини Суспільство події У Чернівцях в одному з театрів COVID-19 косить акторів: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чернівцях в одному з театрів COVID-19 косить акторів: подробиці

Адміністрація театру скасувала всі вистави

6 жовтня 2021, 22:55
Поділіться публікацією:

В мистецькому театральному колективі  обласного  центру Буковини інфікована небезпечним вірусом ковіду переважна більшість театральної трупи. З цієї  кількості  працівників 10 акторів мають небезпечний ковід-вірус. З цієї причини тут припинено роботу та скасовано всі вистави. Про це інформує ТСН.

У Чернівцях в одному з театрів  COVID-19 косить акторів: подробиці

У музично-драматичному театрі Чернівців спалах COVID-19 (фото з відкритих джерел)

Зараз  тут лікуються від короновірусу 24 мистецьких працівники. Ввечері двері чернівецького храму Мельпомени зачинені, немає кому виходити на сцену, бо провідні артисти хворі.

Спалах короновірусу тут став масовим через те, що всі працівники сцени вчасно не самоізолювалися, коли спочатку  виявили ковід-вірус в трьох їхніх колег.

 В суботу та неділю буковинські артисти мали брати участь у великому  театралізованому заході, який відбуватиметься з нагоди 400-річчя Хотинської битви. Але адміністрація творчої установи поки не впевнена, чи братиме участь в цьому фестивалі хоча б невелика частина їх митців.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що у Чернівцях 100-річна пацієнтка одужала від Covid-19.100-річна мешканка Чернівців вилікувалася від коронавірусу Covid-19. Жінка проходила лікування в Чернівецькій міській лікарні, госпіталізація для хворої стала першою в її житті. Зазначається, що на коронавірус жінка захворіла разом з іншими членами своєї сім'ї й спочатку лікувалася від Covid-19 вдома. Однак після ускладнення її госпіталізували. В лікарню вона потрапила із 30% ураженням легень.

Також "Коментарі" інформували про те, що у Чернівцях горіла лікарня, де знаходяться коронавірусні хворіІз вогнем боролися на другому поверсі медзакладу. Причиною загоряння стала несправність із кисневим балоном, що привело до спалаху однієї із його труб.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини