Головна Новини Суспільство події У Чернівцях горіла лікарня, де знаходяться коронавірусні хворі: є жертви (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чернівцях горіла лікарня, де знаходяться коронавірусні хворі: є жертви (ФОТО, ВІДЕО)

Пожежа забрала життя пацієнта, який боровся із коронавірусом

27 лютого 2021, 16:53
Поділіться публікацією:

27 лютого в одному із медичних закладів Чернівців сталася пожежа. Одного із пацієнтів міської клінічної лікарні №1 врятувати не змогли. Про це інформують представники місцевої влади, а також поліцейські.

У Чернівцях горіла лікарня, де знаходяться коронавірусні хворі: є жертви (ФОТО, ВІДЕО)

Пожежа у Чернівецькій лікарні: постраждало відділення для хворих на COVID-19. Фото ілюстративне

Із вогнем боролися на другому поверсі медзакладу. Причиною загоряння стала несправність із кисневим балоном, що привело до спалаху однієї із його труб. Принаймні, саме таку версію повідомляють рятувальники із ДСНС України.

У Чернівцях горіла лікарня, де знаходяться коронавірусні хворі: є жертви (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2
У Чернівцях горіла лікарня, де знаходяться коронавірусні хворі: є жертви (ФОТО, ВІДЕО) - фото 3
У Чернівцях горіла лікарня, де знаходяться коронавірусні хворі: є жертви (ФОТО, ВІДЕО) - фото 4

На жаль, під час надзвичайної ситуації один із пацієнтів, який боровся із коронавірусною хворобою, загинув. Ще одну людину направлено до реанімації. За повідомленням спеціалістів, постраждалий отримав значні опіки. Міський голова Чернівців Роман Клічук стверджує, що наразі лікарі боряться за те, аби стабілізувати його стан.

"Пожежу вдалося одразу ж локалізувати, і сусідні палати не постраждали. Але в них поки що стоїть жахливий запах, тому 20 пацієнтів із цих палат були евакуйовані до інших лікарень", — повідомив високопосадовець на особистій сторінці у Facebook.

Пожежники змогли швидко ліквідувати загоряння, нині на місці пожежі працюють поліцейські та слідчі. Їм і доведеться з’ясовувати всі деталі події. Втім, як додає уже згаданий мер Чернівців, чутки, які ширяться містом — про несправність електричної проводки або ж масштабний вибух кисневого балону — абсолютна вигадка, і довіряти їм не варто. Водночас деякі джерела повідомляють, мовляв хтось із пацієнтів міг влаштувати самопідпал.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про пожежу, яка сталася на початку лютого в інфекційній лікарні Запоріжжя. Тоді вогонь забрав кілька життів, в тому числі загинув і лікар медзакладу. Між іншим, на порталі можна відшукати й інформацію про те, хто ж винен у цьому трагічному загорянні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини