Головна Новини Суспільство події Тіла окупантів спалюють у ямах: їх заборонили повертати до РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіла окупантів спалюють у ямах: їх заборонили повертати до РФ

Тіла російських військовослужбовців їхнє командування спалює прямо в ямах, бо трупи заборонили повертати до РФ

10 березня 2022, 13:05
Поділіться публікацією:

Противник зазнає великих втрат на війні в Україні, але Міністерство оборони РФ всіляко приховує ці цифри від населення. Як виявилося, трупи російських солдатів заборонили повертати до Росії, тому їх спалюють у ямах. Про це на своєму Telegram — каналі розповів радник голови МВС Антон Геращенко.

Тіла окупантів спалюють у ямах: їх заборонили повертати до РФ

Тіла російських солдатів свої ж спалюють у ямах (фото з відкритих джерел)

За його словами, близько 50 окупантів, які були вбиті в Херсонській та Миколаївській областях, російські солдати почали спалювати в ямах у Чаплинці, розташованому на адміністративному кордоні з Кримом.

Місцеві жителі поцікавилися, чому солдати РФ позбавляються тіл своїх військовослужбовців таким чином, а ті сказали, що була заборона на відправлення тіл назад до Російської Федерації.

Нагадаємо, що станом на 10 березня втрати російських військ в Україні з початку повномасштабного вторгнення, яке почалося 24 лютого, склали понад 12 тисяч осіб особового складу. Також ЗСУ за цей період знищили 305 ворожих танків, 1105 бронемашин та іншу техніку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що журналіст-розслідувач Bellingcat Христо Грозєв зазначив, якщо президенту Росії Володимиру Путіну не вдасться кардинально переламати ситуацію з війною в Україні через 7-10 днів, то в Кремлі може бути ухвалено рішення про заморожування військових дій у нашій країні. 

Читайте також, попри гарячу фазу російсько-української війни, що не припиняється, більшість наших землякыв впевнені в тому, що Україна зможе відбити російські атаки й вийти переможцем у цій війні. Про це свідчать дані опитування, яке провели соціологи групи "Рейтинг".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини