Головна Новини Суспільство події Росія спробує заморозити війну: у Bellingcat озвучили прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія спробує заморозити війну: у Bellingcat озвучили прогноз

Путін спробує заморозити війну за тиждень

10 березня 2022, 10:37 comments1509
Поділіться публікацією:

Якщо президентові Росії Володимиру Путіну не вдасться кардинально зламати ситуацію з війною в Україні протягом 7-10 днів, то в Кремлі може бути ухвалено рішення про заморожування війни в Україні. Як передає видання "Коментарі", таку заяву зробив журналіст-розслідувач Bellingcat Христо Грозєв в інтерв'ю журналістці Алесі Бацман.

Росія спробує заморозити війну: у Bellingcat озвучили прогноз

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Христо Грозєв зазначив, що йому важко сказати, коли точно може закінчитись війна в Україні. Немає певного розуміння, що одного прекрасного дня можна впевнено сказати, що у війні поставлено крапку. Швидше за все, про закінчення військових дій можна буде говорити, коли настане період, коли припиниться кровопролиття. Це найголовніше, що можливо.

За словами журналіста, коли припиняється кровопролиття, можна говорити про зупинення гарячої фази війни. Ми зараз наближаємось до цього етапу і саме тому найближчі 10 днів маємо стати вирішальними. Як уже показали попередні дні, у російській армії немає жодної стратегії в Україні. Більшість військових ніяк не мотивовані та не розуміють своїх завдань в Україні. Вони виконують лише короткострокові доручення.

Христо Грозєв пояснив, вся річ у тому, що позиції Москви ослаблені, у російській армії панує хаос, що визнають навіть самі генерали та ФСБшники. Тому є дуже велика ймовірність, що Москва відмовиться заявляти про те, що "військову спецоперацію" в Україні закінчено, але при цьому Росія спробує "заморозити" вторгнення, тоді можуть припинитися обстріли та кровопролиття.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Дмитро Кулеба прибув до Туреччини для проведення переговорів із Лавровим.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини