Головна Новини Суспільство події Стала відома причина смерті 6-річної Мирослави Третяк під Харковом
commentss НОВИНИ Всі новини

Стала відома причина смерті 6-річної Мирослави Третяк під Харковом

Дитина померла від удару по голові

31 липня 2021, 15:50 comments1685
Поділіться публікацією:

Шестирічна Мирослава Третяк з селища Старий Салтів Харківської області була убита після того, як її вдарили тупим предметом. Про це заявив прессекретар прокуратури регіону Дмитро Чубенко, пише УНІАН з посиланням на "Першу столицю".

Стала відома причина смерті 6-річної Мирослави Третяк під Харковом

Мирослава Третяк - фото з відкритих джерел

Він заявив, що дитина померла від удару по голові, який завдали невідомим тупим предметом, проте що це за предмет і його розмір, поки невідомі правоохоронцям.

Чубенко також зазначив, що достовірна інформація стосовно того, чи була дівчинка зґвалтована, стане відома після того, як поліція отримає результати судово-медичної експертизи. Вона, за словами представника прокуратури, триватиме близько місяця.

Нагадаємо, що 28 липня суспільство сколихнула звістка про смерть маленької дівчинки в селищі Старий Салтів, що розташований в Харківській області. Вночі її тіло з ознаками насильницької смерті виявили в будівлі старої пекарні в тому ж селищі. В день трагедії дівчинка пішла на прогулянку, з якої не повернулася.

У поліції розповіли про затримання ймовірного вбивці. Правоохоронці підозрюють, що жорсткий злочин скоїв 13-річний Богдан, який проживав по сусідству. Родичі загиблої Мирослави не сумніваються, що саме цей підліток може бути причетний до смерті їхньої дитини. Ще в школі хлопець неодноразово ображав дітей. Крім того, школяр нібито жорстоко поводився з тваринами — кілька років тому від вбив кількох цуценят.

У деяких регіональних виданнях з'явилася інформація про те, що Мирослава Третяк була також зґвалтована. Однак офіційного підтвердження цієї інформації немає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Жика Павлович

31 липня 2021, 15:22

я бы родителей этого пацана-убийцы тоже судил. твари вырастили тварь. жаль девочку, этого ангелочка очень жаль. но с нашим гребенным правосудием такого не случится. я принимаю и понимаю тех людей, кто сам творит самосуд. зло обязано быть наказуемым.


Новини