Головна Новини Суспільство події Спецоперацію по затриманню терориста в Полтавській області закінчено
commentss НОВИНИ Всі новини

Спецоперацію по затриманню терориста в Полтавській області закінчено

У МВС кажуть, що спецоперація по затриманню терориста з Полтави Романа Скрипника завершилася

23 липня 2020, 14:28 comments3713
Поділіться публікацією:

У МВС повідомили, що спецоперація із затримання полтавського терориста Романа Скрипника, який сьогодні вранці схопив заручника і відвіз його на авто, завершилася. Подробиці події поліція обіцяє повідомити найближчим часом. У полтавській поліції кажуть, що чекають на підтвердження інформації від колег, які знаходяться на місці проведення операції.

Спецоперацію по затриманню терориста в Полтавській області закінчено

Нагадаємо, переслідували злочинця копи за підозрою у викраденні авто, однак на вул. Остапа Вишні він дістав гранату РГД-5, погрожуючи підірвати спочатку себе, потім — узятого в заручники правоохоронця. Незабаром загарбник висунув перша вимога — автомобіль для того, щоб сховатися. Полковник Віталій Шиян запропонував себе в обмін на іншого правоохоронця і, вже як заручник, поїхав на службовому ВАЗ разом з викрадачем.

Роман Скрипник — житель Полтави, працює слюсарем на підприємстві, біля якого його і намагалися затримати за викрадення авто. 32-річний чоловік уже був судимий за торгівлю наркотиками, крадіжки та шахрайство і, ймовірно, не хоче отримати другий термін. За непідтвердженою інформацією, Скрипник лікувався у психіатричній лікарні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини