Головна Новини Суспільство події Спав голим на лавці та відбив нирку дружині: сусіди про фігуранта страшної ДТП під Києвом Антона Желепу
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексклюзив Спав голим на лавці та відбив нирку дружині: сусіди про фігуранта страшної ДТП під Києвом Антона Желепу

Сусіди розповіли про спосіб життя Антона Желепи - підозрюваного у страшній ДТП під Києвом

15 липня 2020, 13:07 comments4711
Поділіться публікацією:

Алкоголь, наркотики, хуліганство і крадіжки... Так про водія Антона Желепу, підозрюваного у скоєнні ДТП під Києвом, в результаті якого загинула сім'я, відгукуються кияни, які живуть з ним по сусідству. Як розповіли джерела "Коментарів", чоловік не раз фігурував у скандалах: то заснув голим і п'яним на лавці поблизу будинку, то відбив нирку дружині.

Спав голим на лавці та відбив нирку дружині: сусіди про фігуранта страшної ДТП під Києвом Антона Желепу

Раніше Антон працював в супермаркеті неподалік – сортував сміття. Періодично виносив сусідам на продаж продукти за заниженими цінами. Але потім з роботи його звільнили. За словами сусідів, у нетверезому вигляді чоловік був дуже неадекватною і страшною людиною.

"Всі його знають, він вживав і алкоголь, і наркотики, міг спати на лавці п'яним і голим. Якось розбив цеглою кіоск, тому що йому щось  відмовилися продати. Під під'їздом кричав, сусіди викликали поліцію. Напевно, ще й крав – іноді торгував якимись прикрасами", — розповіло джерело.

При цьому, у чоловіка є сім'я: дружина і троє доньок (старша дитина від попереднього шлюбу дружини).

"Він зраджував і відкрито говорив, як йому подобаються молоді дівчатка. Після того, як дружина народила третю дитину, він її побив – відбив нирку. Жінку прооперували, одну нирку їй мусили видалити. А потім Антон сидів на лавочці та вихвалявся, що це "він її так гупнув". Хоча дружина у нього нормальна, не п'є", — кажуть мешканці.

Дружину періодично бив і дітям уваги теж не приділяв, відзначають сусіди. Дуже рідко його могли побачити у дворі з коляскою. А якщо і виходив погуляти з дитиною, то із пляшкою не розлучався. Варто відзначити, що останнім часом дружина з Желепою не жила. Сусіди кажуть, що жінка забрала дітей і поїхала до своєї бабусі.

Зважаючи на поведінку фігуранта, страшна аварія їх не здивувала, — зазначають сусіди. Хоча особистого авто жителі у Желепи ніколи не бачили.

При цьому, наголошує наш співрозмовник, батьки Антона – інтелігентні люди, а його брат – шанована людина.

"Він один такий неадекватний в сім'ї – молодша дитина. Хоча батьки у нього дуже хороші. Свого часу брат йому допомагав, але Антон цього не цінував, міг напитися, задиратися до людей, не раз були бійки", — розповіли мешканці.

За словами сусідів, в Антона не було конкретної компанії,  але він ніколи не відмовлявся від  чарки, якщо хтось пропонував.

"Коли був п'яним або під наркотиками, то казав, що йому по барабану, що з ним буде. Не боявся ні поліції, нічого. Жив сьогоднішнім днем. Поліція була в курсі його хуліганств, але, наприклад, відзначатися він ніколи не ходив", — характеризують затриманого сусіди.

Нагадаємо, підозрюваному у смертельному ДТП під Києвом обрано запобіжний захід.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини