Головна Новини Суспільство події Смертельна ДТП під Києвом: підозрюваному обрано запобіжний захід
commentss НОВИНИ Всі новини

Смертельна ДТП під Києвом: підозрюваному обрано запобіжний захід

Шевченківський районний суд затримав Антона Желепу на 60 діб

14 липня 2020, 15:45 comments2949
Поділіться публікацією:

Водія Мерседеса Антона Желепу,  підозрюваного у скоєнні ДТП під Києвом, у результаті якої загинули троє людей, заарештували на 60 діб без права внесення застави. Про це повідомляє "Суспільне".

Смертельна ДТП під Києвом: підозрюваному обрано запобіжний захід

За даними джерела, Шевченківський районний суд повністю задовольнив клопотання прокурора. Желепа визнав свою провину, відмовився від адвоката "через ситуацію в країні" і залишився без захисту.

Підозрюваний зізнався, що вживав алкоголь.

"Їхав з Харкова, був дуже стомлений, тому вирішив випити 200 грамів горілки. Звідки в мене така машина взялася? Не пам'ятаю навіть", — сказав Желепа.

Прокурор Дар'я Мілюкова підтвердила, що Антон Желепа тричі уже притягувався до адміністративної відповідальності за домашнє насильство, сім раз попадався в стані алкогольного сп'яніння за кермом, має судимість за бійку з поліцейськими.

Як повідомляли "Коментарі", президент України Володимир Зеленський запропонував свій варіант покарання для п'яних за кермом.

"Якщо водіння у п'яному вигляді стало причиною смертей, термін покарання має бути максимально збільшений. Можливо, варто обговорювати питання навіть довічного ув'язнення. Я — за максимальну криміналізацію подібних злочинів. Жорстко і надовго, з максимальним обговоренням. І щоб жоден суддя не зміг "відмазати", — заявив президент.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини