Головна Новини Суспільство події "Служу Росії і Путіну". В Києві чоловік стріляв з вікна по перехожих
commentss НОВИНИ Всі новини

"Служу Росії і Путіну". В Києві чоловік стріляв з вікна по перехожих

Поліцейські затримали порушника

31 липня 2021, 22:07
Поділіться публікацією:

В Києві в Оболонському районі  чоловік відкрив вогонь з вікна по перехожих. Він нецензурно лаявся  і називав перехожих "хохлами". Крім того, він  заявляв, що служить "Росії-матушці і во ім'я Путіну".  Про це повідомили в патрульній поліції.

"Служу Росії і Путіну". В Києві чоловік стріляв з вікна по перехожих

Стрілку було 23 роки. Фото: Антікор

Співробітникам карного розшуку Оболонського управління поліції і патрульним вдалось вирахувати правопорушника. Вони прибули до нього додому. Молодий чоловік натомість правоохоронцям заявив, що це був такий "жарт" і він "не дуже розумів, що говорить".  Він каже, що хотів, щоб вийшло "смішно".

Правоохоронці повідомили, що стрілка звуть Дмитро Донченко, йому 23 роки, родом з Донецька.

Поліцейські затримали порушника.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Львівській області біля населеного пункту Запитів на трасі Київ — Чоп порушник ПДР стріляв в поліцейських під час затримання. Водій Chevrolet проїхав залізничний переїзд на заборонний сигнал світлофора. Патрульні дали знак зупинитися, але той тільки прискорився. Після цього почалася погоня.

Під час втечі водій скоїв ДТП, але все одно продовжував тікати від копів. Незабаром його авто застрягло в поле і він зупинився. Порушник вийшов з машини з рушницею і погрожував стріляниною, вимагаючи дати йому втекти. Зловмисник один раз вистрілив вгору і двічі — в напрямку копів.

Як писали "Коментарі", поліцейські затримали підозрюваного в скоєнні вбивства в Шевченківському районі Харкова. Нападником виявився 50-річний чоловік. Відзначимо, жертвою вбивства на вул. Отакара Яроша в Харкові став відомий ювелір Олександр Чепурних, якому належало приватне підприємство "Пантера". Про це повідомляють харківські пабліки. За іншими даними, жертва впала від рук самого Чепурних.

Нагадаємо, в Харкові на порозі супермаркету застрелили людину. Подія сталася на вулиці Отакара Яроша, біля ЖК Ультра.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини