Головна Новини Суспільство події Стрілянина в Харкові: поліція затримала підозрюваного
commentss НОВИНИ Всі новини

Стрілянина в Харкові: поліція затримала підозрюваного

Наразі затриманий перебуває в Харківському районному управлінні поліції № 3, де з ним проводяться слідчі дії

23 лютого 2021, 00:43
Поділіться публікацією:

Поліцейські затримали підозрюваного в скоєнні вбивства в Шевченківському районі Харкова. Нападником виявився 50-річний чоловік. Про це повідомила поліція Харківської області.

Стрілянина в Харкові: поліція затримала підозрюваного

Поліція затримала підозрюваного. Фото - Національна поліція

Нападником виявився 50-річний чоловік, якого правоохоронці виявили вже за межами міста. Для затримання підозрюваного по місту вводилася в дію поліцейська операція "Сирена".

Наразі затриманий перебуває в Харківському районному управлінні поліції № 3, де з ним проводяться слідчі дії. Вирішується питання про повідомленні йому про підозру у вчиненні злочину. Чоловікові загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Відзначимо, жертвою вбивства на вул. Отакара Яроша в Харкові став відомий ювелір Олександр Чепурних, якому належало приватне підприємство "Пантера". Про це повідомляють харківські пабліки. За іншими даними, жертва впала від рук самого Чепурних.

Нагадаємо, в Харкові на порозі супермаркету застрелили людину. Подія сталася на вулиці Отакара Яроша, біля ЖК Ультра.

Як раніше повідомляли вночі 28 листопада 2020 року застрелили популярного американського репера Ліл Яса, справжнє ім'я якого Олександр Марк Антоніо. Це сталося, коли виконавець повертався додому після запису нової пісні. Працівники медичного центру Valley Care повідомили в поліцію про прибуття людини з численними вогнепальними пораненнями. Репер помер, коли його привезли в центр Eden для подальшого лікування. Співробітники поліції розповіли, що знайшли місце злочину недалеко від станції Bart. Але підозрюваних в убивстві у них поки немає. Варто відзначити, що напередодні ввечері Ліл був в студії звукозапису, де якраз закінчив працювати над новим треком. Лейбл Ліл Яса Highway 420 Productions розмістив в Instagram-акаунті триб'ют-пост, який був присвячений знаменитості.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини