Головна Новини Суспільство події Синоптики розповіли, коли в країну повернеться тепло
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики розповіли, коли в країну повернеться тепло

Синоптики розповіли про погоду в Україні

2 вересня 2021, 23:30
Поділіться публікацією:

Чи повернеться в Україну лагідне вересневе сонце та бабине літо?  Про це інформують земляків синоптики на ресурсі Gismeteo. Вони кажуть, що погода в нашій країні знову буде іншою. Відступить різке похолодання, яке настало  одночасно з антициклоном.

Синоптики розповіли, коли в країну повернеться  тепло

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

 Далі, на початку вересня, стовпчик  термометра поволі підійматися до верху. Стане трохи тепліше, як кажуть прогнозисти, будуть скромні осінні температури — +13+15 градусів по країні, трохи тепліше на півдні, +17+20.

 Добре потепліє вже з 8 вересня: температура підвищиться, і до середини вересня очікуються +16+23 градуси, на півдні до +25 тепла.

Якою буде погода,  у п'ятницю, 3 вересня. В нашій країні  буде свіжо, зате сонячно і без надокучливого всім дощу.  

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що Україну накриють град і шквали. Українців попередили про небезпечні метеорологічні явища. Зокрема, в понеділок, 30 серпня, погода може погіршитися до кінця дня, а вночі в деяких областях очікуються грози, град і шквали.Зазначається, що нельотна погода може протриматися і вночі 31 серпня. 

Раніше ми повідомляли про те, що якою була погода в останні літні дні. Якими будуть  останні дні літа?  Всі ми жалкуємо, що літо так швидко минає, хочеться ще тепла і сонця. Працівники Українського гідрометцентру обнадіюють: буде і тепло, і сонце. Але – недовго і не по всій країні. На півдні та південному сході буде по-літньому сонячно, навіть спекотно. Підвищення температури розпочнеться вже 29 серпня. Така суха і жарка погода буде до самого кінця літа, радуючи відпочивальників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.gismeteo.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини