Головна Новини Суспільство події Короткочасна спека, а за нею - нова хвиля похолодання: якою буде погода в останні літні дні
commentss НОВИНИ Всі новини

Короткочасна спека, а за нею - нова хвиля похолодання: якою буде погода в останні літні дні

Актуальний прогноз погоди

26 серпня 2021, 22:35 comments1602
Поділіться публікацією:

Якими будуть  останні дні літа?  Всі ми жалкуємо, що літо так швидко минає, хочеться ще тепла і сонця. Працівники Українського гідрометцентру обнадіюють: буде і тепло, і сонце. Але – недовго і не по всій країні.

 Короткочасна спека, а за нею - нова хвиля похолодання: якою буде погода в останні літні дні

Якою буде погода в Україні (фото з відкритих джерел)

"Погода в Україні принесе спеку до +33 градусів в деякі області в кінці цього тижня — початку наступного. Температура підвищиться майже по всій країні, але такі показники протримаються недовго — нас чекає нова хвиля похолодання",- стверджують українські синоптики.

На півдні та південному сході буде по-літньому сонячно, навіть спекотно. Підвищення температури розпочнеться вже 29 серпня. Така суха і жарка погода буде до самого кінця літа, радуючи відпочивальників.

 На заході буде сонячно, але не спекотно. Свіжо і трішки прохолодно. Але  в інші області країни таки прийде сонце і  тепло.

 Дощі будуть йти вже в п’ятницю, 27 серпня. Парасольки знадобляться мешканцям заходу, півдня, сходу та півночі. Без опадів буде лише у центрі.

 Температура на заході +17+22, на півночі й в центрі +20+25, на півдні й сході +24+29 градусів.

28 серпня дощі  продовжуватимуться в Західному регіоні. Тут не потеплішає, буде хмуро та прохолодно. Температура зміниться в сусідніх регіонах. На півночі й в центрі потеплішає до +24+28, а на півдні й сході буде панувати серпнева спека: +25+31.

Часті дощі та грози не залишатимуть західні області й в неділю, 29 серпня. Денна температура становитиме +18+22. В північних областях — значно потеплішає +24+28.  В усіх інших регіонах в останню неділю літа буде сонячно та спекотно від +27 до +33 градусів.

Вже 30-31 серпня опади й похмура погода  прийде в усі регіони України, крім південного сходу.  Буде хоч волого, але тепло. Правда, похолодання буде відчутним вже в останній день літа для жителів  північного та центрального регіону. 

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що якою була  погода на День незалежності в Україні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини