Головна Новини Суспільство події Шок: чоловік просочував мармеладних ведмедиків наркотиками (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Шок: чоловік просочував мармеладних ведмедиків наркотиками (ВІДЕО)

Зловмисника затримали та взяли під варту. Днями він має постати перед судом.

19 січня 2023, 02:15 comments1123
Поділіться публікацією:

Шокуючий інцидент стався в ізраїльському місті Нетівот, де поліцейським вдалося викрити незаконну діяльність місцевого мешканця.

Шок: чоловік просочував мармеладних ведмедиків наркотиками (ВІДЕО)

Небезпечні мармеладні ведмедики/Ілюстраційне фото

Повідомляється, що 37-річний чоловік зберігав у себе вдома пластикові відра, заповнені різнокольоровими мармеладними ведмедиками. І все б нічого, але дитячі солодощі містили у собі наркотичні речовини. Як виявилось, зловмисник цілеспрямовано занурював їх у спеціальний розчин канабісу. Це робилося для того, щоб дитячі солодощі ввібрали в себе наркотик.

Усього було виявлено та вилучено 18 пластикових відер із мармеладом. Загальна вага "одурманених" солодощів склала понад 250 кілограмів, оскільки в кожному відрі знаходилося близько 15 кілограмів желейних ведмедиків. Під час обшуку інших наркотичних речовин у будинку чоловіка виявлено не було.

Шок: чоловік просочував мармеладних ведмедиків наркотиками (ВІДЕО) - фото 2

З якою метою зловмисник насичував желейних ведмедів наркотичним екстрактом і куди згодом збирався їх подіти — не відомо. На даний момент він дає свідчення. За цим фактом триває всебічне розслідування.

Раніше "Коментарі" писали: В Ізраїлі над дитячим садком виявили грандіозну нарколабораторію (ФОТО) . У центральному районі Ізраїлю правоохоронці провели спецоперацію, внаслідок якої було виявлено дві квартири, які були переобладнані під величезні нарколабораторії. Власників підпільних нарколабораторій було затримано.

Читайте також: У ізраїльському приватному дитячому садку сталася трагедія: подробиці. У місті Офакім, розташованому в південній частині Ізраїлю, стався кричущий інцидент. Так, у приватних яслах сильно постраждала однорічна дитина, якій знадобилася екстрена медична допомога.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини