Головна Новини Суспільство події SaveФОП: в центрі Києва проходить акція протесту (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

SaveФОП: в центрі Києва проходить акція протесту (ФОТО)

Мітинг триває вже кілька годин

28 січня 2021, 10:57
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 28 січня, в столиці України знову проходять акції протесту під назвою "SaveФОП". Про це з місця подій повідомляє видання APnews.

SaveФОП: в центрі Києва проходить акція протесту (ФОТО)

Підприємці вийшли на акцію протесту в центрі Києва - фото: з відкритих джерел

Учасниками даної акції стали сотні підприємців і власників бізнесу з різних міст України. Кожен з них намагається домогтися від влади збереження спрощеної системи оподаткування та звітності. Крім того, підприємці просять скасувати обмеження для роботи бізнесу під час карантину.

На Майдані Незалежності, де зараз проходить мітинг, також помічені й правоохоронці. Хоча цього разу їх набагато менше, ніж на минулих подібних акціях. Відомо, що до 12:00 розпочнеться марш. Мітингувальники мають намір в цей час попрямувати до Верховної Ради, Конституційного Суду, а потім до представництва Європейського Союзу в Україні й посольства США.

SaveФОП: в центрі Києва проходить акція протесту (ФОТО) - фото 2
SaveФОП: в центрі Києва проходить акція протесту (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, що в середині грудня 2020 року, в центрі Києва власники ФОПів також виходили на мітинг. З початку вони страйкували біля стін Парламенту, після цього біля Офісу президента, а потім встановили намети на Майдані. Кожен з учасників мітингу був проти того, щоб під час січневого локдауну їх бізнес стояв на місці через обмеження.

Один з організаторів сьогоднішнього мітингу в центрі Києва розповів, що за допомогою даної акції протесту бізнесмени та підприємці будуть сьогодні знову намагатися привернути до себе увагу влади.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини