Головна Новини Суспільство події Розтрата мільйонних коштів вкладників: СБУ підозрює екс-голову Правління одного з банків
commentss НОВИНИ Всі новини

Розтрата мільйонних коштів вкладників: СБУ підозрює екс-голову Правління одного з банків

Топ-менеджер розробив незаконну схему виведення коштів вкладників з фондів фінансування будівництва

10 лютого 2021, 16:44
Поділіться публікацією:

Співробітники служби безпеки України оголосили про підозру колишньому голові Правління одного з комерційних банків країни. Топ-менеджер підозрюється в розтраті мільйонних коштів вкладників банку. Дану інформацію оприлюднили в прес-службі правоохоронного відомства.

Розтрата мільйонних коштів вкладників: СБУ підозрює екс-голову Правління одного з банків

СБУ підозрює екс-голову Правління банку в розтраті коштів вкладників - фото з відкритих джерел

За даними слідства, екс-головою Правління була розроблена незаконна схема виведення коштів вкладників з фондів фінансування будівництва. Підозрюваний витратив грошові кошти з резервного фонду, незаконно переводячи їх на рахунки двох пов'язаних з банком підприємств.

В ході розслідування з'ясувалося, що дії фігуранта привели до багатомільйонних збитків вкладників, а саме до понад 20 мільйонів.

У Службі безпеки повідомили, що колишній голова підозрюється в скоєнні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що раніше Молдавська JET4U SRL і португальська JET4U LDA авіакомпанії потрапили під санкції від Служби безпеки України . Їм заборонені будь-які маневри в повітряному просторі держави. До таких обмежень довелося вдатися через постійне оформлення перельотів згаданими іноземними компаніями в Російську Федерацію, а також на українські території, які зараз знаходяться в окупації (АР Крим).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Національній поліції оприлюднили інформацію про вбивство новонародженої дитини матір'ю. За даними слідства, жінка загорнула немовля в пакет, а потім помістила його в морозильну камеру.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини