Головна Новини Суспільство події Народила і поклала до морозилки: в Рівненській області жінку підозрюють у вбивстві дитини
commentss НОВИНИ Всі новини

Народила і поклала до морозилки: в Рівненській області жінку підозрюють у вбивстві дитини

Породілля на обліку в жіночій консультації не перебувала, а за словами її чоловіка, він нічого не знав про вагітність

9 лютого 2021, 13:37
Поділіться публікацією:

У Національній поліції оприлюднили інформацію про вбивство новонародженої дитини матір'ю. За даними слідства, жінка загорнула немовля в пакет, а потім помістила його до морозильної камери. Також відомо, що жінка не ставала на облік до лікарні та народжувала вдома.

Народила і поклала до морозилки: в Рівненській області жінку підозрюють у вбивстві дитини

У Рівненській області жінку підозрюють у вбивстві дитини - фото з відкритих джерел

За офіційними даними, 9 лютого до поліції надійшло повідомлення з Дубровицької районної лікарні. В приймальне відділення за допомогою звернулася 34-річна жінка, яка, як з'ясувалося, народила в домашніх умовах.

Співробітники поліції змогли встановити, що 8 лютого близько 2:30 у жінки почалася родова діяльність, а за словами її самої, термін вагітності був сім місяців.

Мешканка народила самостійно, і перерізавши дитині пуповину, загорнула новонародженого в рушник і в пакет, який відправила до морозилки. Як стверджує сама породілля, дитина народилася вже мертвою. За словами жінки, після пологів у неї відкрилася сильна кровотеча, тому їй довелося звернутися за допомогою до медиків.

У будинку, де народжувала жителька, правоохоронці виявили тіло померлої новонародженої дівчинки. Зараз його відправили на експертизу, яка зможе встановити реальну причину смерті дитини.

Якщо вину породіллі доведуть, їй може загрожувати покарання за статтею умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини — термін обмеження волі до п'яти років. Відомо, що жінці також призначили психіатричну експертизу.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що 7 лютого було вручено підозру в катуванні двом поліцейським. Вони були дільничними одного з відділень поліції в Черкаській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини