Головна Новини Суспільство події Російськомовна жінка по-звірячому вбила в Ізраїлі свою подругу (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російськомовна жінка по-звірячому вбила в Ізраїлі свою подругу (ФОТО)

Убитій було завдано понад 50 ножових поранень. Від отриманих ран жінка померла на місці події.

6 грудня 2022, 04:25 comments3270
Поділіться публікацією:

Звіряче вбивство сталося близько трьох років тому, 15 січня 2020 року, на вулиці ха-Галіль у Карміелі, що в Ізраїлі. Лише днями судовий процес було завершено, а вбивця почула вирок.

Російськомовна жінка по-звірячому вбила в Ізраїлі свою подругу (ФОТО)

Ніж у крові/ Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що 4 грудня 2022 року окружний суд Хайфи засудив до 23 років в'язниці 32-річну Діну Злотник, яку визнали винною у жорстокому вбивстві її найкращої подруги 32-річної Шошани Менширової. Крім цього, злочинницю зобов'язали виплатити рідним убитої компенсацію у розмірі 150.000 шекелів або понад 44 тисячі доларів США.

Російськомовна жінка по-звірячому вбила в Ізраїлі свою подругу (ФОТО) - фото 2

Згідно з матеріалами справи, Діна Злотник та Шошана Менширова знали один одну з дитинства та були подругами. Дівчата проживали у Карміелі. Того фатального вечора подруги відпочивали в квартирі Манширової — вони вживали алкогольні напої і листувалися з чоловіками.

Якоїсь миті Діна запідозрила, що Шошана спілкується з її колишнім коханим і збирається з ним зустрітися. Дівчині це дуже не сподобалося і вона почала кричати на подругу, сказавши, щоб остання не сміла заводити роман з її екс-бойфрендом. На грунті ревнощів, між дівчататми раптово спалахнула сварка, яка переросла в серйозний конфлікт. Раптом Злотник схопила кухонний ніж і почала завдавати своїй подрузі множинні поранення. Загалом на тілі жертви правоохоронці виявили понад 50 ножових поранень.

Російськомовна жінка по-звірячому вбила в Ізраїлі свою подругу (ФОТО) - фото 3

Варто зазначити, що Злотник з особливою жорстокістю колола ножем жінку в ділянку шиї, голови та обличчя, а також грудної клітки, ніг та рук. Експерти повідомляли, що у вбитої були порізані очі, щоки, підборіддя та ніс. Шошана померла саме від ножових поранень у ділянку шиї, які виявилися несумісними з життям.

Після вбивства Злотник завдала собі кількох порізів і вирішила списати те, що сталося на самооборону — вона намагалася довести суддям, що просто захищалася від нападу Менширової, проте це виявилося брехнею.

Сусіди вбитої рано-вранці чули крики та звуки боротьби в квартирі Шошани, а потім на сходову клітку вийшла сама Злотник із закривавленими руками і попросила викликати поліцію, зізнавшись оточуючим у скоєному.

Тепер Злотник проведе за ґратами 23 роки. Через 13 років вона зможе подати прохання про помилування.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в США сталося масове загадкове вбивство студентів: подробиці, що шокують (ВІДЕО, ФОТО). Молодих людей було виявлено зарізаними у власних ліжках. Злочинець продовжує розгулювати на волі.

Читайте також: У Малайзії крокодил на очах батька з'їв однорічну дитину (ФОТО). Кричущий інцидент стався днями біля узбережжя Лахад-Дату, що в Малайзії. Батько став свідком трагедії, але нічого не зміг вдіяти.

Російськомовна жінка по-звірячому вбила в Ізраїлі свою подругу (ФОТО) - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини