Головна Новини Суспільство події Родича покійного мера Кривого Рогу знайшли повішеним
commentss НОВИНИ Всі новини

Родича покійного мера Кривого Рогу знайшли повішеним

Чоловік тяжко хворів останнім часом

10 листопада 2021, 16:43
Поділіться публікацією:

10 листопада знайшли повішеним іншого родича покійного мера Кривого Рогу. Цього разу вчинив самогубство двоюрідний брат — Борис Павлов. Про це повідомляє УНІАН.

Родича покійного мера Кривого Рогу знайшли повішеним

Чоловіка знайшли повішеним, фото з відкритих джерел

Чоловіка виявили в зашморгу в його власному будинку. Про трагедію до місцевої поліції повідомила співмешканка покійного. Жінка прийшла до нього додому й побачила бездиханне тіло. На місце прибули слідчі. Тіло направили до бюро судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті. 

Про те, чи виявлено на тілі чоловіка ознаки насильницької смерті, не повідомляється. Наразі в поліції не коментують подію. За фактом буде відкрито кримінальне провадження для з'ясування причин смерті чоловіка. Про покійного Бориса відомо, що він мав хворобу — туберкульоз, він хворів тривалий час.

Як пише Обозреватель, в чоловіка начебто діагностували онкологічне захворювання кишечника та стравоходу.

Портал "Коментарі" повідомляв, що рідний брат загиблого мера Кривого Рогу Павлова був виявлений мертвим. Чоловіка виявили мертвим у його квартирі в місті Кривий Ріг. На місце прибули поліціянти, тіло направили до бюро судово-медичної експертизи.Андрій — це молодший брат покійного мера. За результатами експертиз, Андрій помер від отруєння алкоголем.

Влітку Україну сколихнула інформація про смерть мера міста Кривого Рогу. Біля тіла знайшли мисливський карабін. Наразі причини смерті мера досі не встановлені, триває досудове слідство. В поліції було кілька версій, однак під час прес-конференцій говорили, що в його будинку не було нікого стороннього крім покійного в ніч перед трагедією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини