Головна Новини Суспільство події Смерть мера Кривого Рогу: дружина Павлова відкрила нові моторошні подробиці справи
commentss НОВИНИ Всі новини

Смерть мера Кривого Рогу: дружина Павлова відкрила нові моторошні подробиці справи

За словами адвоката, вдова Павлова запевняє — за тиждень до загибелі чоловік боявся повертатися додому

25 серпня 2021, 19:22 comments1829
Поділіться публікацією:

Однією з найгучніших трагедій нинішнього серпня стала несподівана смерть очільника міської ради Кривого Рогу Костянтина Павлова. Як інформує "Українська правда", посилаючись на місцеві криворізькі сайти, стали відомі нові подробиці загадкової смерті політика.

Смерть мера Кривого Рогу: дружина Павлова відкрила нові моторошні подробиці справи

Олена Павлова розповіла нові подробиці про смерть чоловіка. Колаж: УП

Нагадаємо, тіло Павлова було знайдене у неділю, 15 серпня, в його власному будинку. Поруч із ним лежав мисливський карабін. Правоохоронці досі не визначилися, яку версію смерті слід відпрацьовувати: слідство все ще йде за кількома варіантами одночасно. Не заперечується ні ймовірність суїциду, ні навмисне вбивство.

Однак тепер на користь останнього стало більше фактів, бо новою інформацією поділилася вдова покійного Костянтина Павлова Олена. За словами сімейного адвоката Дмитра Манелюка, жінка розповіла деякі моменти, які повинні зацікавити поліцейських. Вся справа в тому, що, згідно зі словами дружини Павлова, за їхнім будинком велося відеоспостереження протягом останнього місяця життя екс-мера Кривого Рогу.

Для цього, як стверджує Манелюк, невідомими використовувалися безпілотники. За словами адвокатів, які спілкувалися з дружиною, загиблий Павлов нібито навіть боявся підходити зайвий раз до вікон і забороняв це робити дружині. При цьому криворізький управлінець нібито вважав безпечнішим зону першого, а не другого поверху.

Поміж іншого Олена Павлова розповіла, що її загиблий чоловік за тиждень до смерті був непокоївся, коли наставав час повертатися додому. Всіма своїми хвилюваннями покійний ділився з дружиною, поки не сталася трагедія.

Адвокат Павлових підкреслив, що подібні факти зобов'язані вплинути на хід слідства, а причетні до події — бути покарані.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в Мережі з'явилися відеозаписи, на яких нібито зафіксовані останні секунди життя загиблого Костянтина Павлова. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, хто замінить Павлова на посту глави міськради Кривого Рогу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини