Головна Новини Суспільство Кримінал Брат загиблого мера Кривого Рогу Павлова був виявлений мертвим: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Брат загиблого мера Кривого Рогу Павлова був виявлений мертвим: подробиці

Тіло чоловіка буде направлено на проведення судово-медичної експертизи

19 жовтня 2021, 11:51
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Дніпропетровській області виявили бездиханне тіло Андрія Павлова. Про це повідомляє видання Українська правда.

Брат загиблого мера Кривого Рогу Павлова був виявлений мертвим: подробиці

Поліцейський. Фото з відкритих джерел

Чоловік був знайдений мертвим у власній квартирі в місті Кривий Ріг, вчора о 16:30. Його знайшов один померлого. На місце подій викликали співробітників правоохоронних органів.

46-річний Андрій Павлов був молодшим братом загиблого 15 серпня мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Як зазначає видання, обставини смерті мера досі не встановлені слідством.

Правоохоронці повідомили, що за день до смерті Павлов скаржився на проблеми зі здоров'ям. Згідно з попередніми даними, на тілі померлого не було виявлено слідів насильницької смерті.

"Українська правда", посилаючись на власні джерела пише, що ймовірною причиною смерті могло стати зловживання алкоголем.

Тіло чоловіка буде направлено на проведення судово-медичної експертизи. Вона повинна буде встановити точну причину смерті.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформувало про те, що дружина Павлова відкрила нові лякають подробиці справи про його смерті. Вдова стверджує, що до загибелі чоловік боявся повертатися додому. Слідство все ще йде за кількома варіантами одночасно. Чи не заперечується ні ймовірність суїциду, ні навмисне вбивство. За словами адвоката, Павлов нібито навіть боявся підходити зайвий раз до вікон і забороняв це робити дружині. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що ЗМІ дізналися про листування Павлова перед загибеллю. Чиновник посилав свої повідомлення незнайомцю в фатальний в його долі день.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини