Головна Новини Суспільство події Різанина на пляжі: між українцями та поляками у Варшаві розгорівся скандал
commentss НОВИНИ Всі новини

Різанина на пляжі: між українцями та поляками у Варшаві розгорівся скандал

У Варшаві на пляжі Понятувка між двома компаніями спалахнула суперечка. Конфлікт дійшов до госпіталізації потерпілих із ножовими та колото-різаними пораненнями

10 травня 2023, 11:00 comments7342
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на SuperExpress

Різанина на пляжі: між українцями та поляками у Варшаві розгорівся скандал

Масова бійка у Варшаві. Ілюстративне фото

Подія трапилася 9 травня, у будень. До правоохоронців надійшло повідомлення про сутичку на пляжі Понятувка. Там, спочатку словесно, а тоді й з "кулаками" "зчепилися" українці та поляки. Усі вони були — в нетверезому стані.

"Ми затримали п'ятьох осіб. Ми з’ясуємо обставини, пов’язані з цим інцидентом" – зазначили у поліції.

У результаті конфлікту, одна людина отримала два ножових поранення. Ще один потерпілий потрапив до лікарні з колото-різаними пораненнями, двох  інших осіб, причетних до сутички, госпіталізували – із травмами обличчя та тіла.

Раніше, у Польщі трапився інцидент із летальними наслідками за участю українців. Тоді, у бійці через ревнощі в одній із квартир загинуло двоє чоловіків.  Правоохоронці, на місці події, знайшли непритомну 25-річну жінку  та 71 – річну жінку ( її бабусю) із численними ножовими ушкодженнями. А також двох чоловіків, що уже не дихали. Один із них – був колишнім чоловіком потерпілої, інший –її співмешканцем.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — В Кенії у жертв секти насильницьким методом вилучали органи: пастор змушував віруючих голодувати У Кенії, у масових могилах знайдено понад сотню тіл. Частина із них — без внутрішніх органів. Поховання виявили у квітні цього року. Серед жертв – і діти.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Українські діти покидають місцеві школи у Польщі: які причини Все більше українських дітей відмовляються від польських атестатів зрілості. За останнє півріччя відвідування українськими дітьми польських шкіл зменшилося на 8%. А це мінус 10 тисяч учнів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини