Головна Новини Суспільство події Ракетний удар по Рівненщині: є жертви (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракетний удар по Рівненщині: є жертви (Відео)

В Рівненській області обстріляні два об'єкти цивільної інфраструктури - СТО

25 червня 2022, 22:11 comments1008
Поділіться публікацією:

25 червня ворог завдав ракетного удару по території Рівненській області Про це ввечері повідомив очільник Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль на своїй сторінці в Фейсбук.

Ракетний удар по Рівненщині: є жертви (Відео)

Фото ілюстративне / Pixabay

За його словами, ракети поцілили в об'єкти цивільної інфраструктури в Сарнах. Дві ракети знищили будівлю СТО з мийкою та комплекс з ремонту автомобілів. Розбирають завали рятувальники, пошуки потерпілих на місцях будівель тривають, адже на місці влучання могло бути більше людей. Поки що відомо про трьох загиблих та чотирьох поранених. Точні дані про кількість жертв уточнюються. Травмованих госпіталізували до лікарні, двоє з них — до реанімації, вони в тяжкому стані.

На місце також виїхали правоохоронці для документування наслідків ворожої атаки в місті Сарни. Губернатор відвідав та показав місце трагедії.

Як писав портал "Коментарі", ворог закріплюється в районі Сєвєродонецька та околиць. Сили оборони відбили наступ росіян біля Богородичного й в напрямку Мазанівки, в напрямку Покровського, Нью-Йорка, Мар'їнки. Ворог поніс втрати та відступив. В Краматорському районі наступ росіяни не вели, обстрілювали біля населених пунктів Маяки, Пискунівка та Сіверськ.

Також ми писали, що на Зміїному ЗСУ продовжують військову операцію. В Херсонській області окупанти не створюють нових укріплень та понесли значні втрати серед рядових та офіцерів. Протягом дня здійснювали обстріли Миколаєва та передмістя. В Чорному морі росія тримає кораблі з ракетними комплексами — зберігається загроза обстрілів з акваторії  та окупованих російськими військами українських територій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини