Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог закріплюється в районі Сєвєродонецька та околиць: що говорять в Генштабі
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог закріплюється в районі Сєвєродонецька та околиць: що говорять в Генштабі

В Луганській області тривають бої, окупанти обстрілюють населені пункти на півночі та сході

25 червня 2022, 19:10
Поділіться публікацією:

За оперативними даними Генерального штабу, після відведення підрозділів українських військ російські війська закріплюються в районах Сєвєродонецька, Сиротиного, Воронового та Борівського.

Ворог закріплюється в районі Сєвєродонецька та околиць: що говорять в Генштабі

Фото Генеральний штаб ЗСУ

Сили оборони відбили наступ росіян біля Богородичного й в напрямку Мазанівки, в напрямку Покровського, Нью-Йорка, Мар'їнки. Ворог поніс втрати та відступив. В Краматорському районі наступ росіяни не вели, обстрілювали біля населених пунктів Маяки, Пискунівка та Сіверськ.

Також росіяни гатили по населених пунктах Вовчоярівці, Лоскутівці, Білій Горі, Верхньокамʼянці, Верхньокамʼянському, Виїмці та Золотарівці, гатили з мінометів та артилерії й в районі Бахмуту по селах Костянтинівка, Покровське, Миколаївка, Вершина, Берестове, Зайцеве, Клинове, Нью-Йорк, Володимирівка та Івано-Дар’ївка. Біля Павлівки росіяни здійснили обстріли з вертольотів.

Гатили з артилерії й в Харківському районі, цілилися по позиціям ЗСУ та цивільній інфраструктурі. На окупованих територіях росіяни стягують техніку та підвозять боєприпаси, проводять доукомплектацію підрозділів. Впродовж дня обстрілювали з артилерії позицій наших військ у районах населених пунктів Хрінівка та Янжулівка Чернігівської області.

Мер Сєвєродонецька Олександр Стрюк розповів, що росіяни окупували Сєвєродонецьк, а наші військові відійшли на більш підготовлені позиції. Окупанти призначили колаборанта "комендантом" міста, шукають "актив" в місті.

Як писав портал, на південному фронті окупанти продовжують завдавати ракетних ударів по Миколаєву. Ворог випустив дев'ять ракет — били по морському порту, житлових будинках та зонах відпочинку цивільних. Чи є постраждалі поки що дані уточнюють. Постраждала цивільна інфраструктура Миколаєва, державні підприємства та освітній заклад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини