Головна Новини Суспільство Війна з Росією Операція на Зміїному, обстріли Миколаєва: яка ситуація на півдні України
commentss НОВИНИ Всі новини

Операція на Зміїному, обстріли Миколаєва: яка ситуація на півдні України

В Херсонській області окупанти не мають мотивації наступати

25 червня 2022, 16:35
Поділіться публікацією:

На південному фронті станом на 25 червня окупанти завдали ракетних ударів зранку по Миколаєву та району. Прилетіли ракети типу "Онікс" з берегового комплексу "Бастіон" в анексованому Криму. Ворог випустив дев'ять ракет — били по морському порту, житлових будинках та зонах відпочинку цивільних. Чи є постраждалі поки що дані уточнюють. Про це повідомляють на сторінці оперативного командування "Південь".

Операція на Зміїному, обстріли Миколаєва: яка ситуація на півдні України

Площа у Миколаєві, фото Вікіпедія

24 червня на території Миколаївської області зареєстровано 3 пожежі, дві з яких в результаті потрапляння боєприпасів та уламків від них.

Контратаки ЗСУ змушують окупантів тікати з півдня та шукати для себе способи отримати легкі поранення, аби їх відправили звідти. Повідомляється, що українські сили оборони нанесли ворогу значних втрат серед керівників, офіцерів та рядових. Російське військо деморалізоване, не укріплює нові рубежі та не ведуть наступу.

"Ворог втрачає позиції і не знаходить мотивації для ведення наступальних дій. Деморалізоване військо вишукує способи обґрунтованого повернення додому. Вибиті з укріплених позицій рашисти не поспішають створювати нові рубежі оборони. Вони риють не окопи, а заглиблення до півметра, вкладаються в них на спину, підіймають ноги, та чекають на легке поранення.  Налякані втратами керівного та рядового складу, розгублені відсутністю перспектив, окупанти намагаються евакуюватися з Херсонщини пораненими", — йдеться в повідомленні.

Крім того, військові повідомляють, що ЗСУ проводить військову операцію на острові Зміїний. Деталі не розголошуються.

В Чорному морі російські кораблі тримають напоготові "Калібри", вони не підходять ближче до українських берегів, аби не бути ураженими протикорабельними ракетами.

Як писав портал "Коментарі", в Миколаєві зоопарк прийняв на утримання від містян більше 400 диких тварин.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини