Головна Новини Суспільство події Прокуратура висунула звинувачення київському терористові
commentss НОВИНИ Всі новини

Прокуратура висунула звинувачення київському терористові

Наразі дії Сухроб Карімова підпадають під статтю 258 КК України

3 серпня 2020, 18:46
Поділіться публікацією:

Прокуратура висунула звинувачення київському терористові

Сухроб Карімов після затримання

Проти Сухроб Карімова, який в понеділок, третього серпня, захопив заручників в київському бізнес-центрі, відкрили кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-секретар столичної прокуратури Надія Максимець на своїй сторінці в фейсбуці.

Як повідомляє Максимець, наразі слідство кваліфікує дії підозрюваного за статтею 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт). Карімову вже пред'явили підозру, і прокуратура висуває клопотання про запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.



Як раніше повідомляли "Коментарі", в Мережі з'явилося відео "інтерв'ю", яке дав терорист Сухроб Карімов перед захопленням бійцями "Альфа". Спілкуючись з представниками ЗМІ, "Святий Дух", як назвав себе терорист, заявив, що потрібно "ліквідувати", заарештувати всіх президентів в світі і ввести воєнний стан. Останнє терорист, за його словами, хотів би зробити сам.

"" Україна — це вільна країна, вільна держава, як і, в принципі, всі інші країни світу. Нещодавно у вас були вибори — ви вибрали блазня. Зеленський — це Машка, актор, блазень "", — сказав Карімов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини