Головна Новини Суспільство події Стало відомо, хто і навіщо загрожує підірвати співробітників "Універсал Банку" в Києві (фото терориста)
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто і навіщо загрожує підірвати співробітників "Універсал Банку" в Києві (фото терориста)

Геращенко каже, що житель Узбекистану, який є загарбником банку в БЦ "Леонардо", висунув першу вимогу

3 серпня 2020, 14:04 comments2435
Поділіться публікацією:

Заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко на своїй сторінці в "Фейсбук" повідомив, що можливим терористом, який захопив банк в Києві, може бути 32-річний громадянин Узбекистану Сухроб Карімов. Геращенко каже, що, судячи з його постів в соцмережах, — це психічно неврівноважена людина.

Стало відомо, хто і навіщо загрожує підірвати співробітників "Універсал Банку" в Києві (фото терориста)

Стало відомо, хто і навіщо загрожує підірвати співробітників ”Універсал Банку” в Києві (фото терориста) - фото 2

Також відомо, що чоловік висунув першу вимогу: терорист хоче, щоб до нього підійшли представники ЗМІ.

За словами Геращенко, ситуація розгортається за сценарієм "луцького терориста" — той теж вимагав уваги журналістів, бажаючи донести свої переконання.

"Зі злочинцем ведуться переговори, ми вимагаємо від нього здатися. Він вимагає, щоб до нього допустили засоби масової інформації, щоб він дав якісь інтерв'ю", — заявив Геращенко в прямому ефірі на телеканалі Україна 24.

Як раніше повідомляли "Коментарі", невідомий погрожує підірвати приміщення банку в центрі Києва. Про це на своїй сторінці в Facebook написав заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Невідомий зайшов в будівлю бізнес-центру "Леонардо". Як  мішень обрав відділення АТ "Універсал Банк".

"Близько 12:00 до поліції зателефонувала співробітниця "Універсал Банку", який знаходиться в Шевченківському районі в бізнес-центрі "Леонардо". Вона повідомила, що в будівлю зайшов чоловік, вік якого приблизно 35 років. Він сказав, що приніс з собою в рюкзаку бомбу і після цього попросив викликати поліцію", — написав Геращенко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини