Головна Новини Суспільство події Призначений окупантами "мер" Бердянська має кримінальне минуле: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Призначений окупантами "мер" Бердянська має кримінальне минуле: подробиці

"Мер" Бердянська раніше був засуджений за педофілію

2 травня 2022, 22:50
Поділіться публікацією:

Призначеного загарбниками з РФ  "мера"  міста Бердянськ  ще раніше було засуджено за педофілію. Про це повідомляє в соціальних мережах  представник  ОП  Михайло Подоляк.  

Призначений окупантами "мер" Бердянська має кримінальне минуле: подробиці

Олександр Сауленко (скріншот із звернення)

"Заступником мера" призначили двірника. "Керівником" РАЦСу – прибиральницю. Армія мародерів і ґвалтівників продовжує проводити негативний відбір, демонструючи, яким насправді є "русский мир", — зазначив радник глави офісу президента.

Відомо, що російські окупанти призначили "мером" окупованого Бердянська — невідомого місцевого підприємця Олександра Сауленка.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в окупованому Херсоні окупанти представили "нового голову Херсонської ОДА"В окупованому Херсоні росіяни та їхні колаборанти представили так званого "нового голову Херсонської ОДА" Володимира Сальдо. За інформацією народного депутата України Сергія Тарути, новим "головою" окупованого регіону став Володимир Сальдо. Він був українським політиком. Він народився в Україні, був народним депутатом, депутатом місцевої ради. Все життя або в політиці, або на державних посадах, люто ненавидячи Україну.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що окупанти викрали 35 із 49 керівників територіальних громад у Херсонській області. В  Херсонській області  агресори з РФ викрали 35 із 49 очільників місцевих територіальних громад. Про це інформує  уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова. Уповноважена ВР  наголошує, що дії Росії  протирічать нормам міжнародного гуманітарного права, зокрема в цьому випадку порушені норми Женевської конвенції  1949 року, які говорять про захист потерпілих  під час міжнародних збройних конфліктів, та принципи Гаазької конвенції від 1907 року, які вказують на порушення законів та звичаїв війни.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини