Головна Новини Суспільство події В окупованому Херсоні окупанти представили «нового голову Херсонської ОДА»: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Херсоні окупанти представили «нового голову Херсонської ОДА»: подробиці

"Новим головою" став Володимир Сальдо

26 квітня 2022, 17:51
Поділіться публікацією:
В окупованому Херсоні росіяни та їхні колаборанти представили так званого "нового голову Херсонської ОДА" Володимира Сальдо. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію політика Сергія Тарути.
За інформацією народного депутата України, новим "головою" окупованого регіону став Володимир Сальдо. Він був українським політиком.
"Він народився в Україні, був народним депутатом, депутатом місцевої ради. Все життя або в політиці, або на державних посадах, люто ненавидячи Україну. Просто не вкладається в голові",- розповів Тарута.
Політики заявив, що ті, що здають окупантам громаду, не заслуговують, ані на розуміння, ані на прощення.
"Військові кажуть: "Кулю ворогові, дві кулі – зрадникові". У 2014 році в Донецькій області я бачив різне. Коли окупанти беруть в заручники родину, близьких, коли погрожують убити тебе, всі поводяться по-різному. Всі намагаються вижити. Але ті, що йдуть на співробітництво з ворогом, ті, що здають окупантам громаду, не заслуговують, ані на розуміння, ані на прощення. Життя – найцінніше. Але є моменти, коли зберегти гідність важливіше, ніж зберегти життя",- наголосив Тарута.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що фейковий "референдум" у Херсоні покладе край переговорам. У планах російської влади – проведення референдуму в Херсоні для виправдання окупації міста, заявляє міноборона Британії з посиланням на свою розвідку. Радник голови Офісу президента Олексій Арестович не відкидає, що псевдореферендум може бути проведений у період до 10 травня. Президент Володимир Зеленський на великій прес-конференції попередив, що якщо буде знищено захисників і мирних жителів у Маріуполі, якщо буде проголошено "референдум" на тимчасово окупованих територіях, Україна вийде з будь-яких переговорних процесів.

В окупованому Херсоні окупанти представили «нового голову Херсонської ОДА»: подробиці

В окупованому Херсоні окупанти представили «нового голову Херсонської ОДА» (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини