Головна Новини Суспільство події Пожежа в Луганській області: що відомо на даний момент
commentss НОВИНИ Всі новини

Пожежа в Луганській області: що відомо на даний момент

У Луганській області, де вирують лісові пожежі, працює оперативний штаб, пункт життєзабезпечення, а також оперативна група ДСНС

8 липня 2020, 20:45 comments1018
Поділіться публікацією:

Лісові пожежі в Луганській області поки не вдалося загасити. За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) площа пожеж становить близько 5 тис. га.

Пожежа в Луганській області: що відомо на даний момент

Рятувальники повідомляють, що підтверджено загибель п'яти людей, а дев'ять потерпілих, серед яких двоє дітей, перебувають в лікарні. Крім того, співробітники ДСНС евакуювали з села Смоляненове і дачного кооперативу "Вовче озеро" 30 людей, ще 30 – відселили з охоплених вогнем населених пунктів.

Вогонь знищив 23 житлових будинки у селі Смоляненове і 80 дачних будинків кооперативу "Вовче озеро", а також пошкоджено 36 будинків у Смоляненовому.

Загасити пожежу намагаються 1622 людини і 200 одиниць техніки, у тому числі 2 пожежні літаки. Вони працюють цілодобово.

Нагадаємо, поліція розглядає три версії виникнення пожежі на Луганщині.

Раніше "Коментарі" писали, що 6 липня недалеко від села Осколонівка Новоайдарського району на території Борівського та Охтирського лісництв виникла лісова пожежа на площі близько 50 га, з них верхової 20 га. Вранці 7 липня пожежа була локалізована. Але через поривчастий вітер до 25 м/с і високої температури повітря вогонь став поширюватися і дістався до сіл Смолянинове і Вовче Новоайдарського району, жителів цих населених пунктів евакуюють.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини