Головна Новини Суспільство події Поліцейський в США застрелив вагітну жінку: вона відмовилась вийти з машини (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліцейський в США застрелив вагітну жінку: вона відмовилась вийти з машини (ВІДЕО)

Вагітна жінка, яка відмовилась вийти з машини була застрелена американським поліцейським. Сім'я загиблої попросила оприлюднити відео.

3 вересня 2023, 10:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Поліція американського штату Огайо оприлюднила відео з бодікамери поліцейського на яких видно, інцидент за участю вагітної жінки, яка була застрелена співробітником правоохоронних органів.

Поліцейський в США застрелив вагітну жінку: вона відмовилась вийти з машини (ВІДЕО)

Поліцейський в США застрелив вагітну жінку. Скриншот з відео

Інцидент стався 24 серпня, однак відео з місця подій опублікували на початку вересня на вимогу сім’ї загиблої, яка стверджує, що поліцейський перевищив свої повноваження. На відео видно, 21-річну темношкіру жінку Та'Кію Янг, яка відмовляється вийти з автомобіля.

Один з поліцейських стоїть поблизу дверей та просить жінку вийти з машини. Жінка запитує для чого та додає, що не збирається цього робити. Розмова триває близько хвилини, тоді як другий поліцейський стоїть перед машиною поклав руку на капот, а в іншій тримає пістолет. Та'Кія Янг викрикує: "Ви мене застрелите?" та починає рух автомобіля, в цей момент лунає постріл.

Далі машина в’їхала в стіну поблизу магазину та зупинилась. Поліція та медик, що був поруч намагались надати допомогу жінці, однак 21-річна Та'Кія Янг та її ненароджена дитина не вижили.

Переглянути відео інциденту з поліцією США можна нижче:

Згодом стало відомо, що поліція вирішила перевірити 21-річну жінку після того, як отримала повідомлення від працівника магазину, що жінка могла викрасти кілька пляшок з алкоголем.

"Підозрювана в крадіжці в'їхала на своїй машині в одного з моїх поліцейських, і поліцейський вистрілив один раз у лобове скло", — сказав начальник місцевої поліції Джон Белфорд та додав, що "Це була трагедія. Сім'я Янг, зрозуміло, дуже засмучена".

Наразі відомо, що поліцейський, який стріляв у жінку був відсторонений від служби. А управління поліції звернулось до Генпрокурора Огайо з запитом розслідувати стрілянину. Янг мала народити дитину в листопаді, крім того, вона була матір’ю ще двох дітей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час бійки в Дніпрі поліція застрелила чоловіка.

Також "Коментарі" писали про чорну смугу серед пілотів: за кілька днів загинуло троє.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини