Головна Новини Суспільство події Чорна смуга серед пілотів: за кілька днів загинуло троє
commentss НОВИНИ Всі новини

Чорна смуга серед пілотів: за кілька днів загинуло троє

Через невідомі обставини кілька пілотів пасажирських літаків загинули в останній тиждень.

21 серпня 2023, 12:55 comments1945
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

За останні кілька днів загинуло троє пілотів пасажирських авіаліній. Останньою жертвою став пілот компанії Qatar Airways, який загинув на борту літака, що прямував до столиці Катару.

Чорна смуга серед пілотів: за кілька днів загинуло троє

За кілька днів загинуло троє пілотів. Фото: airliners.net

Рейс QR579 прямував з Делі в Доху, однак за пів години до прибуття літак було перенаправлено в Дубай. Це сталось через погіршення стану здоров'я одного з пілотів компанії Qatar Airways, який був пасажиром на цьому літаку. Після приземлення медики оглянули пілота та заявили про його смерть.

Це черговий випадок смерті пілота на борту літака. За кілька днів до цього, рейс, який здійснював політ з США до Чилі був перенаправлений до Панами. Капітан літака Іван Андаур, який керував польотом повідомив про погане самопочуття та пішов до туалету, де його знайшли непритомним. Два інші пілоти, які були в команді здійснили екстрену посадку в найближчому аеропорту, однак медичні служби констатували смерть пілота.

Третій випадок смерті пілота стався в Індії. Пілот авіакомпанії IndiGo, який мав здійснити внутрішній рейс з міста Наґпура до Пуне, помер біля виходу на злітний майданчик.

"Ми засмучені смертю одного з наших пілотів, який помер сьогодні в Наґпурі. Йому стало погано в аеропорту Наґпура, і його доставили до лікарні, де він, на жаль, помер. Наші думки та молитви з його сім’єю та близькими", – йдеться в заяві авіакомпанії IndiGo.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що популярний туроператор змусив пасажирів летіти до Африки замість запланованого маршруту до Лондона.

Також "Коментарі" писали, що у Польщі евакуювали аеропорт через витівку української пенсіонерки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини