Головна Новини Суспільство події Жахливий випадок в літаку: пілот помер під час польоту
commentss НОВИНИ Всі новини

Жахливий випадок в літаку: пілот помер під час польоту

Головний пілот пасажирського літака, який мав стаж понад 25 років загинув під час польоту.

17 серпня 2023, 20:00 comments2929
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Рейс авіакомпанії LATAM з США до Чилі був перенаправлений до Панами після того, як екіпаж знайшов капітана без свідомості у туалеті літака. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Daily Mail.

Жахливий випадок в літаку: пілот помер під час польоту

Пасажирський літак авіакомпанії LATAM. Фото з відкритих джерел

14 серпня літак компанії LATAM здійснював рейс з Маямі до Чилі. Після трьох годин з моменту вильоту головному пілоту 56-річному Івану Андауру стало недобре і він пішов до ванної кімнати. Оскільки пілот довго не повертався в кабіну, його колеги перевірили туалет, де виявили непритомного чоловіка.

Інші два пілоти взяли на себе контроль літака та перенаправили рейс до найближчого міжнародного аеропорту в Панамі. Після приземлення медики перевірили пілота та констатували смерть Івана Андаура.

LATAM Airlines відреагувала на смерть свого співробітника, який чверть століття був пілотом компанії.

"Ми в LATAM глибоко занепокоєні тим, що сталося, і висловлюємо наші найщиріші співчуття родині нашого співробітника. Ми глибоко вдячні за його 25-річну кар’єру та цінний внесок, який завжди відрізнявся своєю відданістю і професіоналізмом", — йдеться у заяві авіакомпанії з приводу смерті Івана Андаура.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що пасажирський літак залетів у закритий повітряний простір України. Airbus A320-200, який здатен перевозити 180 пасажирів летів з Норвегії до Туреччини та натрапив на грозові хмари. Пілоти вирішили оминути перешкоди та залетіли у повітряний простір України.

Також "Коментарі" писали про несподіване пояснення авіакомпанії, яка відправила літак з пасажирами в Африку замість Лондона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

17 серпня 2023, 19:51

Смещно)))


Новини