Головна Новини Суспільство події Показали наслідки обстрілів у Василькові: як виглядає зруйноване місто
commentss НОВИНИ Всі новини

Показали наслідки обстрілів у Василькові: як виглядає зруйноване місто

У передмісті Києва з перших днів війни йдуть запеклі бої

13 березня 2022, 19:10 comments1329
Поділіться публікацією:

В передмістях столиці, починаючи з перших днів вторгнення, точаться запеклі бої. Як результат ракетних обстрілів,  постраждали помешкання  житлового сектора і мешканці приміських населених пунктів. РБК-Україна показує як виглядає зруйнований Васильків  очима фотокореспондентів GettyImages.

Показали наслідки обстрілів у Василькові: як виглядає зруйноване місто

Деякі будівлі перетворилися на руїни (фото з відкритих джерел)

Неподалік Києва продовжують запеклі бої.

Агресори  12 березня направили вісім ракет на містечко Васильків  Київської області. Як результат обстрілів, загорілось  приміщення та об’єкти нафтобази в населеному пункті Крячки, знищено місцевий аеродром.  Від вибухів  здетонував склад  боєприпасів, і вони ще й зараз продовжують  детонувати. Бо  одна з випущених ракет влучила в приміщення складу.

Також  дуже  постраждали будівлі житлового сектора Василькова, зруйновано чимало  багатоквартирних  будинків, торгівельні заклади  та дитячі площадки.

Показали наслідки обстрілів у Василькові: як виглядає зруйноване місто - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що з початку війни російські окупанти обстріляли 63 лікарніЗ початку широкомасштабного вторгнення Росії на територію України від обстрілу окупантів загинули п'ятеро медиків. Російські загарбники також обстріляли 63 лікарні в Україні. Про це у телеефірі повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.  За його словами, у тих регіонах, де не відбуваються активні бойові дії, ситуація з лікарнями, їх забезпеченням залишається під контролем міністерства.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що окупанти обстріляли вночі пасажирський потягРосійські окупанти продовжують вчиняти свої цинічні злочини та вбивати мирне населення України. Вночі на 13 березня вони обстрілювали залізницю. Біля станції Брусин у Донецькій області потяг було пошкоджено в результаті обстрілу.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини