Головна Новини Суспільство події З початку війни російські окупанти обстріляли 63 лікарні
commentss НОВИНИ Всі новини

З початку війни російські окупанти обстріляли 63 лікарні

Ще більше 10 медиків тяжко поранені

10 березня 2022, 16:47
Поділіться публікацією:

З початку широкомасштабного вторгнення Росії на територію України від обстрілу окупантів загинули п'ятеро медиків. Російські загарбники також обстріляли 63 лікарні в Україні. Про це у телеефірі повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, повідомляє Укрінформ.

З початку війни російські окупанти обстріляли 63 лікарні

Медики - фото з відкритих джерел


"Вже 63 лікарні російськими терористами обстріляно в Україні. На жаль, за цими обстрілами ми втратили 5 медичних працівників, понад 10 тяжко поранених, які не можуть працювати, і легко поранені, які розпочали виконання своїх обов'язків", — сказав він.


За його словами, у тих регіонах, де не відбуваються активні бойові дії, ситуація з лікарнями, їх забезпеченням залишається під контролем міністерства.


Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що російським пропагандистам також, як і російській владі, доведеться відповідати за злочини проти українців. Як передає портал "Коментарі", про це президент заявив у своєму відеозверненні до українців. Президент зазначив, що вночі вже було відомо про бомбардування в Маріуполі пологового будинку та дитячої лікарні. І ця тема стала однією з тих, що так люблять обговорювати на російському телебаченні в ток-шоу. При цьому, як завжди, ні слова правди не прозвучало. За словами Володимира Зеленського, російським телеглядачам нахабно збрехали, розповівши, що в лікарні та пологовому будинку в Маріуполі засіли якісь вигадані "націоналісти" і по них було завдано удару. Зеленський зазначив, що російські пропагандисти займаються тим, що прикривають злочини російського керівництва. Але пропагандистам треба розуміти, що все одно настане час розплати і їм доведеться відповідати так само як і тим, хто наказує скидати бомби, направляти ракети на мирні українські міста.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини