Головна Новини Суспільство події Окупанти обстріляли вночі пасажирський потяг: є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти обстріляли вночі пасажирський потяг: є жертви

В Донецькій області під обстріл потрапив пасажирський потяг

13 березня 2022, 08:47
Поділіться публікацією:

Російські окупанти продовжують вчиняти свої цинічні злочини та вбивати мирне населення України. Вночі на 13 березня вони обстрілювали залізницю. Біля станції Брусин у Донецькій області потяг було пошкоджено в результаті обстрілу. Потяг здійснював евакуаційний рейс до Лиману для того, щоб забрати мирне населення  Луганської та Донецької областей із зони бойових дій. Про це повідомляють в прес-службі АТ "Укрзалізниця".

Окупанти обстріляли вночі пасажирський потяг: є жертви

Фото ілюстративне / Pixabay

В результаті злочину російських окупантів проти мирного населення на місці загинула провідниця потягу, інша отримала поранення. Жінку доставили до лікарні в Слов'янську, де медики надають їй допомогу.

"Укрзалізниця зараз докладає всіх зусиль, щоб евакуювати поїзну бригаду ушкодженого поїзда та всіх пасажирів, у тому числі близько 100 дітей, які очікували на порятунок на вокзалі міста Лиман", — йдеться в повідомленні.

Як повідомляв портал, секретар Ради національної безпеки Олексій Данілов відповів на погрози росіян знищувати конвої з іноземною зброєю для України. Олексій Данілов порадив усім уважно послухати те, що сьогодні заявив генсек НАТО Єнс Столтенберг, який чітко пояснив, що якщо хоча б один ворожий снаряд потрапить у той вантаж, який доставляється Україні, то в Альянсі вважатимуть це порушенням п'ятої статті, яка є на сьогодні у країнах НАТО.

Також раніше ми писали, що поблизу міста Андрушівка в Житомирській області впала російська ракета, пошкодивши лінію електропередач. Постраждалих немає. Таку заяву опублікувала на своїй сторінці у Фейсбуці Андрушівська міська рада.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/UkrzalInfo
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

мини вася

13 березня 2022, 08:59

Будьте вы все прокляты! Все! Кто сюда лезет и все, кто им рыло пристойное делает!


Новини