Головна Новини Суспільство події Данілов відповів на погрози росіян знищувати конвої з іноземною зброєю для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов відповів на погрози росіян знищувати конвої з іноземною зброєю для України

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов стверджує, що НАТО захищатиме свої вантажі зі зброєю в Україні від можливих атак російських загарбників

13 березня 2022, 07:53 comments1957
Поділіться публікацією:

НАТО захищатиме свої вантажі зі зброєю в Україні від можливих атак російського агресора. Як повідомляє портал "Коментарі", про це секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі національного телемарафону.   

Данілов відповів на погрози росіян знищувати конвої з іноземною зброєю для України

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Олексій Данілов порадив усім уважно послухати те, що сьогодні заявив генсек НАТО Єнс Столтенберг, який чітко пояснив, що якщо хоча б один ворожий снаряд потрапить у той вантаж, який доставляється Україні, то в Альянсі вважатимуть це порушенням п'ятої статті, яка є на сьогодні у країнах НАТО.

Секретар РНБО порадив усім уважно спостерігати за тим, як розвиватимуться події далі. Зокрема, слід звернути увагу на те, як поводитимуться країни НАТО, якщо хоча б один російський снаряд потрапить у конвой Альянсу.    

Данілов висловив думку, що Росія не має наміру у своїй агресії зупинитись на Україні і надалі Путін виношує плани продовжити агресію проти інших країн Східної Європи. Тому якщо у Путіна все складеться в Україні, то наступною країною, на яку може напасти Москва, може стати Литва.

Олексій Данілов також розкритикував ті країни Північноатлантичного альянсу, які досі сумніваються, чи варто чинити серйозний тиск на Росію, як і чинити опір російському агресору.      

Читайте також на порталі "Коментарі" — у МЗС Росії попередили, що російські військові можуть відкрити вогонь по новим цілям в Україні, якими можуть стати конвої з іноземною зброєю для українського війська. Тому Москва просить Захід не надсилати в Україну нове озброєння, щоби не провокувати російську армію ще більше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини