Окупанти знову обстріляли позиції ВСУ на Донбасі: є загиблі

Чергове загострення сталося неподалік селища Новотроїцьке Донецької області

Військова ситуація поблизу лінії розмежування на Донбасі загострюється з кожним днем. Попередня неспокійна доба принесла 19 порушень режиму тиші окупантами, а ось 6 травня обстріли противника забрали життя у одного з українських військовослужбовців. Трагічні новини повідомляють представники Штабу ООС.

Інцидент стався неподалік селища Новотроїцьке, що на Донеччині.

Відомо, що бойовики ОРДЛО вели прицільний вогонь по українських позиціях. При цьому використовувалося різне заборонене "Мінськими угодами" озброєння. Як інформують у Штабі ООС, це були і стрілецька зброя, і кулемети, і навіть протитанкові гранатомети.

Загиблий український захисник отримав кульове поранення, несумісне з життям. Одному з його побратимів пощастило трохи більше — наразі він знаходиться в руках медичних працівників, які надають йому всю необхідну допомогу. Варто зазначити, що через отримані осколкові поранення боєць ВСУ знаходиться в дуже важкому стані.

Також повідомляється, що обстріли російських окупантів українські військовослужбовці не залишили без вогню у відповідь.

Нагадаємо, що в середу, 5 травня, поранення різного ступеня тяжкості отримали двоє українських бійців. Їм була надана оперативна медична допомога, життю захисників нічого не загрожує.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Україні судитимуть представників так званої "ДНР". За попередньою інформацією, ці особи виконували роль тюремних наглядачів і всіляко знущалися над полоненими українськими військовослужбовцями. Трохи пізніше стали відомі їхні імена.

Також на порталі ми розповідали, що до кордону з Україною продовжує прибувати російська військова техніка. За допомогою вантажних поїздів у напрямку до кордону перекидають різні бойові машини, танки, а також бензовози для дозаправки. Більше деталей, а також відео — в нашому матеріалі.