Головна Новини Суспільство події Окупанти здійснили ракетний обстріл головної площі Харкова (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти здійснили ракетний обстріл головної площі Харкова (ВІДЕО)

Російські військовослужбовці здійснили обстріл центру Харкова, зокрема, великий вибух був зафіксований на площі Свободи

1 березня 2022, 09:45
Поділіться публікацією:

Сьогодні вранці, 1 березня, війська Російської Федерації продовжили обстрілювати Харків, стріляючи вже не лише по військових об'єктах, а й по мирних жителях. У центрі міста окупанти здійснили ракетний обстріл. Відео вибуху опубліковано у соціальних мережах.

Окупанти здійснили ракетний обстріл головної площі Харкова (ВІДЕО)

Бої за Харків / Фото: ГСЧС

На кадрах видно, як на площі Свободи у Харкові, неподалік будівлі обласної адміністрації прогримів потужний вибух, де знаходилися автомобілі та люди. В результаті в центрі міста утворилася величезна вирва. Інформація про жертв та постраждалих поки що відсутня.

Також окупанти почали завдавати хаотичних ударів по Липецькому, Білгородському напрямку, у бік Чугуєва.

За даними ДСНС, минулої доби в Харківській області сигнал "Тривога" звучав 44 рази. З них 25 виїздів були на ліквідацію пожежі та спалахів внаслідок обстрілів, 10 разів рятувальники виїжджали, щоб надати допомогу людям. Також було знешкоджено 69 вибухонебезпечних предметів.

За словами голови Харківської ОДА Олега Синєгубова, сьогодні у Харкові очікуються артилерійські обстріли та бомбардування із залученням авіації.

Нагадаємо, вчора, 28 лютого, у Харкові російські війська обстріляли з "Градів" два спальних райони: Рогань та Олексіївку. Вже відомо про 3-х загиблих та 14-тьох поранених місцевих жителів. Мер Харкова Ігор Терехов у коментарі УП повідомив: "Йдуть обстріли. По житлових кварталах. Це війна, справжня війна".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 28 лютого, у Харківській області було затримано мера міста Південного Олександра Брюханова та кількох чиновників. Голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у своєму Telegram-каналі розповів, що їх затримали за державну зраду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини