Головна Новини Суспільство події Окупанти обстрілюють "Азовсталь" надважкими авіабомбами: там ховається близько тисячі людей (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти обстрілюють "Азовсталь" надважкими авіабомбами: там ховається близько тисячі людей (ВІДЕО)

Наразі невідомо, чи є постраждалі внаслідок бомбардування

18 квітня 2022, 22:30
Поділіться публікацією:

Загарбники з РФ обстрілюють українське підприємство "Азовсталь", що в місті  Маріуполь, скидаючи туди  надважкі авіабомби.

Окупанти обстрілюють "Азовсталь" надважкими авіабомбами: там ховається близько тисячі людей (ВІДЕО)

Обстріл Маріуполя (фото з відкритих джерел)

Зокрема, в заводських укриттях під землею, переховується приблизно одна  тисяча мешканців міста. В основному, це мами з дітьми та старші  мешканці. Відеоролик з пташиного польоту виставила Маріупольська мерія в своєму  Telegram-каналі.

На відео видно густий чорний дим.

Зараз ще немає даних, чи є жертви серед мирного населення  в результаті бомбардування.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  російські окупанти скинули невідому отруйну речовину на Маріуполь. Загарбники з РФ застосовують проти оборонців Маріуполя  і його цивільних мешканців  невідому отруюючи  речовину. Снаряд, начинений небезпечним для людей хімікатом,  скинули з російського БПЛА.Про це інформують в Telegram-каналі представники пресслужби загону спеціального призначення "Азов". Постраждалі  від випарів снаряду нарікають на дихальну недостатність й вистибуло-атактичний синдром. Якими  стануть наслідки використання  цієї небезпечної речовини  зараз ще невідомо. 

Також "Коментарі" повідомляли про те, що скільки грошей потрібно, щоб відбудувати МаріупольДля того, щоб відбудувати місто Маріуполь, потрібно  щонайменше 10 мільярдів доларів. Російські окупанти під час війни в Україні знищили  90% інфраструктури та вбили багато міських жителів.Про це повідомив мер міста Вадим Бойченко. За словами чиновника, така цифра – попередня мінімальна оцінка, яку в процесі фіксації руйнувань ще будуть уточнювати. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини