Головна Новини Суспільство події Російські окупанти скинули невідому отруйну речовину на Маріуполь: що відомо про стан постраждалих
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські окупанти скинули невідому отруйну речовину на Маріуполь: що відомо про стан постраждалих

Російські окупанти продовжують вбивати мирне населення в Маріуполі

11 квітня 2022, 23:43 comments3817
Поділіться публікацією:

Загарбники з РФ застосовують проти оборонців Маріуполя  і його цивільних мешканців  невідому отруюючи  речовину. Снаряд, начинений небезпечним для людей хімікатом,  скинули з російського БПЛА.Про це інформують в Telegram-каналі представники пресслужби загону спеціального призначення "Азов".

Російські окупанти скинули невідому отруйну речовину на Маріуполь: що відомо про стан постраждалих

Окупанти скинули невідому отруйну речовину на Маріуполь (фото з відкритих джерел)

"Близько години тому російські окупаційні війська використали проти українських військових та цивільних осіб в місті Маріуполь отруйну речовину невідомого походження, яку було скинуто з ворожого БПЛА", — повідомляють в пресслужбі "Азову".

Постраждалі  від випарів снаряду нарікають на дихальну недостатність й вистибуло-атактичний синдром.

Якими  стануть наслідки використання  цієї небезпечної речовини  зараз ще невідомо.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Маляр пояснила, чому Міноборони не може відкрити доступ до деякої інформації про оборону Маріуполя. За словами заступниці міністра оборони Ганни Маляр, надання до відкритого доступу  даних щодо оборонної ситуації  в місті Маріуполь зараз є  неможливим.Ситуація у Маріуполі дійсно вкрай складна. Увага всієї країни зараз прикута до цього міста. Але Маріуполь — це частина всієї нашої глобальної військової операції. Тому жодна інформація щодо стратегії або тактики неможлива до завершення операції. Заступниця міністра оборони продовжила, що країна  була готова до війни до 24 лютого.  Про що  говорять  результати опору. Зараз армія є готовою до будь-якого сценарію. Загроза  будь-якого із  цих сценаріїв залишається. Тому така ситуація є дуже складною і виснажливою. Оборона міста Маріуполь  є надзвичайно потужною  і героїчною.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/polkazov/4408
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Пенсіонер Петренко

12 квітня 2022, 05:29

Мошковська орда гірша за гітлерівців . Якщо не прикладемо всіх зусиль , щоб знищити цю люту орду , вона знищить нас . Рашисти прийшли саме знищити нас , про що вони радилися в грудні 2013 в своїй думі , а зовсім не домовлятися , як дехто до цієї пори думає , плекаючи марні іллюзії .


Новини