Головна Новини Суспільство події Оборона Маріуполя: Маляр пояснила, чому Міноборони не може відкрити доступ до деякої інформації
commentss НОВИНИ Всі новини

Оборона Маріуполя: Маляр пояснила, чому Міноборони не може відкрити доступ до деякої інформації

Маляр пояснила, чому надання у відкритий доступ інформації щодо оборонної ситуації у Маріуполі наразі неможливе

11 квітня 2022, 22:12 comments1170
Поділіться публікацією:

За словами заступниці міністра оборони Ганни Маляр, надання до відкритого доступу  даних щодо оборонної ситуації  в місті Маріуполь зараз є  неможливим. Про це  посадовиця оборонного відомства заявила під час ефіру телемарафону.

Оборона Маріуполя: Маляр пояснила, чому Міноборони не може відкрити доступ до деякої інформації

В Міноборони запевнили, що контролюють ситуацію в Маріуполі (фото з відкритих джерел)

"Ситуація у Маріуполі дійсно вкрай складна. Увага всієї країни зараз прикута до цього міста. Але Маріуполь — це частина всієї нашої глобальної військової операції. Тому жодна інформація щодо стратегії або тактики неможлива до завершення операції. Навіть військові володіють інформацією тільки відповідно до свого рівня. Всією інформацією у повному обсязі володіють Головнокомандувач та Верховний Головнокомандувач. Про кожну дрібницю, яку повідомляють у Генштаб, насправді, вже там відомо. Можу запевнити, що застосовуються усі можливі та неможливі заходи для врятування людей і самої ситуації. Ми маємо довіряти нашим Збройним Силам", — зазначила Ганна Маляр.

Заступниця міністра оборони продовжила, що країна  була готова до війни до 24 лютого.  Про що  говорять  результати опору. Зараз армія є готовою до будь-якого сценарію. Загроза  будь-якого із  цих сценаріїв залишається. Тому така ситуація є дуже складною і виснажливою. Оборона міста Маріуполь  є надзвичайно потужною  і героїчною.

"Маріуполь сьогодні на собі концентрує велику кількість російських військ, і він фактично на собі їх затримує, завдяки чому вони не йдуть далі",- резюмувала заступниця міністра оборони.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про Маріупольське пекло. Ми розбиралися, чому російські окупанти виплеснули у Маріуполі всю свою лють, а жителів міста кинули напризволяще. Пекло на землі, яке влаштував путінський режим у Маріуполі, – це злочин Росії проти людяності без терміну давності, який заслуговує на максимально жорстке покарання. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини