Головна Новини Суспільство події Окупанти обстріляли з артилерії Сумську область: пошкоджено будинки
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти обстріляли з артилерії Сумську область: пошкоджено будинки

Напередодні Великодня, 23 квітня, російські окупаційні війська обстріляли Сумську область з артилерії

24 квітня 2022, 12:40
Поділіться публікацією:

Від ворожого обстрілу, 23 квітня, постраждала Сумська область. Окупанти потрапили до психоневрологічного інтернату в селі Атинське та пошкодили кілька житлових будинків. Про це повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

Окупанти обстріляли з артилерії Сумську область: пошкоджено будинки

Обстріл у Сумській області / Фото: Дмитро Живицький

За його словами, російські загарбники використали артилерію, внаслідок атаки в інтернаті вибило всі вікна та двері. Але, на щастя, обійшлося без жертв та постраждалих.

Також окупанти пошкодили житлові будинки у с. Бояро-Лежачі у Сумській області. Обійшлося без жертв.

Голова Сумської ОВА звернувся до мешканців і вкотре попросив, щоб вони виявляли обережність і пильність, особливо на ці вихідні, бо противник може здійснювати різноманітні провокації.

"Пам'ятайте, що війна триває, а ми з вами – прикордонна область", – наголосив Дмитро Живицький.

Нагадаємо, що у Сумському регіоні російські загарбники закатували понад 100 мирних жителів. А люди, які перенесли окупацію, страждають від серйозних психологічних травм. Окупанти обстрілювали все довкола, стріляли з танків, автоматів та гранатометів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що окупанти продовжують спроби захоплення багатьох українських міст, але наші бійці тримають оборону і знищують армію противника. Радник Офісу президента Олексій Арестович зазначив, що у Сумській області було розгромлено елітний підрозділ Російської Федерації.

Читайте також, що у районі Глухова (Сумська область) українські військовослужбовці знищили 15 ворожих танків Т-72, застосувавши протитанковий ракетний комплекс "Javelin".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини