Головна Новини Суспільство події Обмін старих грошей на нові: в Україні з'явилася нова схема обману
commentss НОВИНИ Всі новини

Обмін старих грошей на нові: в Україні з'явилася нова схема обману

Шахрайка обманним шляхом забрала у 77-річної пенсіонерки 35 тисяч гривень

26 січня 2021, 19:56
Поділіться публікацією:

У Миколаєві відбувся неприємний інцидент, який розкрив нову схему шахраїв. Жінка представилася працівником пошти і забрала у 77-річної пенсіонерки 35 тисяч гривень. Пояснила шахрайка це тим, що, мовляв, треба поміняти старі купюри на нові. Про це повідомила поліція Миколаївській області.

Обмін старих грошей на нові: в Україні з'явилася нова схема обману

Гроші. Фото: 24tv.ua

Жінка зустріла пенсіонерку на вулиці і почала розповідати їй про те, що в Україні вступила в силу грошова реформа. Довірлива бабуся запросила шахрайку додому, де і віддала всі свої накопичені гроші. Жінка натомість простягнула їй конверт, в якому лежали не справжні гроші (нібито нові купюри), а сувенірні.

Співробітники поліції вже займаються пошуком злочинниці. Повідомляється, що на ній було чорне пальто, чорна шапка, сумка темного кольору і медична маска на обличчі. Також жінка була повної статури.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею "Шахрайство", яка передбачає покарання від штрафу до обмеження волі на строк до трьох років.

Як повідомляло видання "Коментарі", розкрита нова схема шахраїв. Уявіть ситуацію: ви залишаєте машину на парковці, закриваєте її, а після повернення знаходите всередині салону папірець з номером телефону.

Також ми писали, українці стали потрапляти на нову вудку шахраїв. В Україні набирає популярність нова афера шахраїв: людей обманюють, "встановлюючи" вікна і балкони. Про це передає "Сегодня".

Так, у громадських зупинок або в підземних переходах до українців підходять люди, одягнені в офіційні костюми. Вони пропонують встановити пластикові вікна і балкони від виробника, при цьому, за мінімальними цінами, але в найкоротші терміни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини