Головна Новини Суспільство події Новий антирекорд: в Україні зафіксували максимум смертей від COVID із початку пандемії
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий антирекорд: в Україні зафіксували максимум смертей від COVID із початку пандемії

Найбільша кількість нових випадків захворювання зафіксовано в Києві

7 квітня 2021, 09:02 comments1015
Поділіться публікацією:

Очільник Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що станом на 7 квітня на території України виявили 15 415 нових випадків інфікування COVID. Зокрема, коронавірус діагностували у 636 дітей та 437 медпрацівників. Статистику захворюваності міністр оприлюднив на сторінці у Facebook.

Новий антирекорд: в Україні зафіксували максимум смертей від COVID із початку пандемії

Новий антирекорд: в Україні зафіксували максимум смертей від COVID із початку пандемії - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що за минулу добу зафіксували 481 випадок смерті від наслідків коронавірусного захворювання. Це максимальне значення з початку пандемії в країні. За даними голови МОЗ, за минулу добу видужало 11 472 людини, госпіталізовано 5 587 пацієнтів, а також проведено 140 224 тестувань на виявлення COVID.

Найбільшу кількість нових випадків зараження коронавірусом фіксують у столиці, Одеській, Київській, Львівській та Харківській областях.

Нагадаємо, що очільник комітету Верховної ради з питань охорони здоров'я Михайло Радуцький заявив, що якщо в країні буде 35-40 тисяч нових випадків інфікування коронавірусів в добу, то це можна назвати катастрофою для країни. Тоді, за його словами, настане колапс системи медицини і лікарям доведеться обирати, кого рятувати, а кого ні.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що голова Міністерства охорони здоров'я України Максим Степанов заявив, що на сьогодні в МОЗ поки відкидають варіант введення жорсткого карантину на всій території країни. За словами міністра, зростання захворюваності коронавірусом триватиме до 15 квітня, а потім ситуація з поширенням захворювання може стабілізуватися, за умови дотримання чинних карантинних заходів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини