Головна Новини Суспільство події Нова інформація про зниклий підводний човен, який досліджував уламки Титаніка
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова інформація про зниклий підводний човен, який досліджував уламки Титаніка

Підводний човен, який зник має кисню на 40 годин. На його борту перебуває британський мільярдер та один із найбагатших бізнесменів Пакистану.

21 червня 2023, 10:20 comments2310
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Пізно вечері 20 червня пройшла пресконференція щодо зникнення підводного човна "Титан". Стало відомо, що у човні кисню лишилось на 40 годин. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Нова інформація про зниклий підводний човен, який досліджував уламки Титаніка

Підводний човен "Титан". Фото з відкритих джерел

Капітан берегової охорони США Джеймі Фредерік розповів, що Сполучені Штати та канадські спецслужби створили спільний командний центр для пошуку човна та його екіпажу. Рятувальники працюють у кілька змін вдень та вночі, щоб знайти підводний човен "Титан".

"Поки що пошуки безрезультатні. Місце патрулюють канадські літаки. Човни берегової охорони Канади прямують до місця. Також до пошукової операції готуються багато приватних підрозділів. Ситуація дуже складна", — сказав Джеймі Фредерік на конференції.

Представник берегової охорони США зазначив, що у командному центрі працюють найкращі експерти, які займаються розрахунками та пошуками човна. Однак за словами Фредеріка, у них є 40 годин, адже через стільки часу у човні закінчиться кисень. Загалом підводний човен може залишатись під водою до 96 годин.

Нагадаємо, що підводний човен "Титан" пропав безвісти біля узбережжя східної Канади в неділю вранці. Метою круїзу було спостереження за уламками Титаніка на глибині 3800 м. Однак майже через дві години після спуску під воду було втрачено зв'язок з кораблем.

Наразі відомо, що на човні перебуває британський мільярдер і мандрівник Хеміш Гардінг, а також один із найбагатших бізнесменів Пакистану Шахзада Давуд і його син Сулеман.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що четверо дітей змогли вижити в лісах Амазонки після авіакатастрофи.

Також "Коментарі" писали про інцидент в Єгипті, де затонув човен з польськими туристами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини