Головна Новини Суспільство події Найпотаємніше бажання 28-річної дівчини здійснилося: лікарі зробили їй смертельну ін’єкцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Найпотаємніше бажання 28-річної дівчини здійснилося: лікарі зробили їй смертельну ін’єкцію

Після тривалої підготовки та отримання дозволів 28-річна дівчина домоглась самогубства методом евтаназії.

26 травня 2024, 16:25 comments1017
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

28-річна дівчина з Нідерландів Зорая тер Бік мертва. Вона померла на очах у свого хлопця під час процедури евтаназії, яку домагалась майже чотири роки через психологічні проблеми. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на нідерландські ЗМІ.

Найпотаємніше бажання 28-річної дівчини здійснилося: лікарі зробили їй смертельну ін’єкцію

28-річна Зорая тер Бік пішла на добровільну евтаназію. Фото з відкритих джерел

Зорая тер Бік з дитинства страждала від хронічної депресії, тривоги, травм та розладів особистості. У неї також був аутизм. Дівчина у системі охорони психічного здоров’я Нідерландів пройшла марафон лікування, який тривав близько десяти років та виявився безрезультатним. За словами Зораї, вона безнадійно страждала та ніяк не могла собі допомогти, тому вирішила зробити евтаназію.

"У мене є будинок. Два веселих кота. І партнер, який дуже любить мене, і я люблю його. У мене є все. Але цього "всього" недостатньо, щоб жити", — розповіла Зорая тер Бік.

6 років тому Зорая почала носити жетон, який вказував, що у випадку зупинки серця її не потрібно реанімувати. Майже 4 роки тому дівчина почала спроби отримати дозвіл на евтаназію, який врешті решт був погоджений минулого місяця. 

Після повідомлень, що молодій дівчині дозволили евтаназію через психологічні проблеми, на Зораю вилився шквал критики. Дехто говорив, що вона робить дурницю, цькував жінку вказуючи, що це вистава, тоді як інші поважали вибір 28-річної дівчини.

"Люди хочуть бачити, що ти страждаєш. Що ти плачеш. Але так, я роблю макіяж і гарно одягаюся, коли виходжу на вулицю. Вони бачать, як я щасливо роблю свої справи, а не в ті дні, коли я весь день лежу в ліжку", — пояснювала Зорая тер Бік.

Зорая тер Бік померла 22 травня у власному домі після процедури евтаназії. Дівчина сиділа на дивані поруч зі своїм хлопцем, коли лікар спочатку ввів їй заспокійливий препарат, а потім ін’єкцію, яка зупинила серце дівчини.

Найпотаємніше бажання 28-річної дівчини здійснилося: лікарі зробили їй смертельну ін’єкцію - фото 2

28-річна Зорая тер Бік пішла на добровільну евтаназію

Дівчина мала на руках кілька татуювань, які розповідали про її життя. Серед татуювань також була книга з чистими сторінками. Перед смертю Зорая зробила на ній нове татуювання з написом The End.

Якщо у вас є суїцидальні думки, то ви можете отримати допомогу за номером 7333 — це національна цілодобова гаряча лінія психологічної підтримки з запобігання суїцидам LifeLine Ukraine.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про рейтинг країн з найбільшою кількістю самогубств.

Також "Коментарі" писали про популярного коментатора комп'ютерних ігор, який залишив записку та вчинив самогубство на свій день народження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини