Головна Новини Суспільство події Залишив записку та вчинив самогубство на свій День народження
commentss НОВИНИ Всі новини

Залишив записку та вчинив самогубство на свій День народження

Коментатор Dota 2 залишив відкладене повідомлення у соціальній мережі та вчинив самогубство

30 травня 2023, 19:43 comments2312
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На свій 26 день народження китайський коментатор Dota 2 Мі "Яммерс" Хунвей вчинив самогубство. Перш ніж покінчити зі своїм життям він залишив відкладене повідомлення у китайській соцмережі Weibo. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ресурс Escore News.

Залишив записку та вчинив самогубство на свій День народження

Коментатор Dota 2 Мі Яммерс Хунвей вчинив самогубство. Фото з відкритих джерел

У відкладеному повідомлені Мі Хунвей розповів історію свого депресивного життя з випадками знущань, поганого виховання, жорстокого поводження та спробами зґвалтування. 26-річний хлопець не так давно дізнався, що його усиновили. Через це він був у сім’ї ізгоєм, адже батьки не дозволяли йому гратись зі своїми братами та сестрами.

Хунвей описав як вчителька била його указкою по пальцях вимагаючи зізнання через те, що він виламав двері, однак хлопець цього ніколи не робив. Іншими випадками стали тортури поблизу будинку, де діти кидали його в яму, а інколи примушували до статевого акту. За словами Мі Хунвея прийомні батьки не звертали уваги на нього і часто сварились між собою.

Хлопець пригадав короткий щасливий період у три роки, коли він зміг переїхати до іншого міста на навчання, саме тоді він почав коментувати Dota, полюбив баскетбол та інші фізичні вправи.

Ймовірною причиною психологічних проблем Хунвея стала зрада його партнера. А депресивний стан посилився після смерті батька, що і стало основною причиною здійснити самогубство.

Мі Хунвей почав коментувати Dota 2 у 2018 році. Через рік він уже працював на чемпіонаті світу The International 2019 і в наступні роки не пропускав жодного турніру такого рангу. Хунвей покінчив життя самогубством 29 травня, у свій 26-й день народження. Спільнота гравців Dota 2 звернулась до розробників гри та попросила вшанувати китайського коментатора Мі "Яммерс" Хунвея.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що хлопець зруйнував свою кар’єру за 27 секунд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини